Back to Question Center
0

Semale Gids: Hoe U Uw Concurrenten Uitziet În comerțul electronic Bedrijf

1 answers:

Ca comerciant cu amănuntul în comerțul cu produse electronice, trebuie să țineți cont de concurs. De ce? În primul rând, vă ajută să înțelegeți dinamica pieței. În al doilea rând, sunteți mai bine conștienți de lucruri atunci când vine vorba de crearea de marketingcampanii și, bineînțeles, vă ajută să vă diferențiați afacerea de afacerile concurenților.

Având în vedere acest lucru, Jason Adler, expertul din Semalt Serviciile digitale oferă sfaturi despre cum să urmăriți poziția competitivă.

Începeți cu SEO

Organizați o echipă pentru a monitoriza tacticile SEO pe care le utilizați concurenții - camino moderno bioetanolo. Afla numărul de link-uri din spate pe care le-au plus, aflați la care site-uri se leagă. Odată ce ați obținut aceste date, abordați site-urile dvs.rivalii se leagă și văd dacă puteți să direcționați acel trafic către ei în magazinul dvs.

Luați acest exemplu. Ori de câte ori caut linkurile pentru clienții noștri, eu identifica concurenții clienților utilizând Semalt Analyzer. Utilizează "Open Site Explorer" pentru a compila toate site-urile pe care le leagă (concurenții). După colectarea acestor date vitale, cercetăresc să solicite linkuri înapoi și orice altceva necesar pentru implementarea planului.

Urmăriți mediile sociale ale concurenților

De asemenea, ar trebui să urmăriți concurenții dvs. pe social media pentru a le identifica conținutul strategia de management. Există o aplicație uimitoare numită FollowerWonk, care vă permite să verificați cine le urmărește pe Twitter și modul în care propria pagină se măsoară împotriva lor. Credeți sau nu, FollowerWonk vă poate spune chiar și cine vă urmărește pe dvs., pe rivalul dvs. și pe chiar și cei care vă urmează pe amândoi. Dacă observați o anumită persoană după dvs. și cu concurentul dvs., atunci există o șansăel sau ea este interesată de piața dvs. și că este cineva cu care merită conectat.

O altă aplicație web, Buzzmo vă permite să identificați conținutul cel mai împărțit (fotografii,videoclipuri sau bloguri) pe paginile dvs. de socializare ale concurentului dvs. Utilizați aceste date pentru a crea idei proaspete pentru propriile dvs. pagini de social media.

Luați în considerare experiența utilizatorului

Pretindeți că sunteți un utilizator care trece prin site-ul concurentului dvs. de fapt vizitând-o. Identificați un articol în catalog, adăugați-l în coșul dvs. și continuați să verificați. Cât de ușor a fost asta? A durat mult? Incearcala fel cu depunerea plângerilor / anchetelor și verificarea dacă site-ul dvs. depășește aceste servicii sau nu. De asemenea, puteți verifica ce clienții trebuie să spună despre afacerile dvs. Platforma Trustpilot vă va ajuta să faceți acest lucru confortabil.

Vânzarea și marketingul minții

Acordați atenție eforturilor de vânzări și marketing ale rivalilor dvs. pentru a vă distingepropriile practici. Prima abordare ar putea fi abonarea la buletinele de știri pentru a obține cele mai recente oferte și promoții. O altă abordare ar putea creați o listă privată de Twitter pentru concurenți sau Google Alerts pentru a fi în buclă pentru toate actualizările. Aceasta funcționează în timp real.

Deși majoritatea comparațiilor pot fi făcute online, există câteva cazuri în care acestease poate face offline. De exemplu, dacă sunteți invitat la o expoziție sau la o conferință, adresați-i oricărei persoane aleatorii participarea la evenimentul lorvizualizări privind serviciile dvs. Ce au de spus despre competiția dvs.? Utilizați aceste informații, precum și propriile observații pentru a improviza.

November 27, 2017