Back to Question Center
0

Semalt: Cum influențează e-mailul dvs. rezultatele SEO

1 answers:

Experții digitali utilizează de multe ori e-mail marketing ca mod de influențămotorul de căutare al site-ului web indirect. Dacă, la prima vedere, corelația este greu de văzut, efectuarea marketingului prin e-mailcampaniile ajută la:

  • Efectuarea apelului la acțiune în diferite moduri,
  • Colectarea de informații valoroase ale companiei prin comentarii în secțiunea blog
  • E-mailurile pot face o companie să-și controleze imaginea de branding prin posturile de partajare.
  • E-mailurile pot atrage oameni prin alte canale media sociale

Deci, SEO și e-mail nu sunt conectate direct. Motoare de căutarenu accesați cu crawlere lista persoanelor care ar putea fi vizată la o anumită oră. Cu toate acestea, implicarea activă a publicului dvs. prin e-mailurieste o modalitate dovedită care poate capta un trafic de calitate pe site-ul dvs - attrezzature fitness usate. într-un mod exemplar. Artem Abgarian, Managerul de succes al clienților companiei Semalt explică modul în care e-mail marketing efect SEO.

Angajarea activă a publicului

Conținutul digital din e-mailuri, cum ar fi cuvintele cheie, nu areorice impact asupra clasamentului SEO. Cu toate acestea, setarea corectă a campaniilor de e-mail atrage cele mai bune resurse care susțin un anumit cuvânt cheie carecrește densitatea căutării în motoarele de căutare. E-mailurile încurajează, de asemenea, comentarea și partajarea. De exemplu, un post de blog excelent vaprimiți comentarii în partea de jos. Împărțirea se va întâmpla și pentru un astfel de post pe diferite platforme online, cum ar fi mass-media socială. Ca rezultat,numărul de vizualizări ale articolului îmbunătățește creșterea backlink-urilor necesare îmbunătățirii clasamentului SEO..Unele activități de chemare la acțiunese poate efectua cu lista de e-mail poate include:

  • Cereți cititorilor să comenteze în partea de jos a blogului despre cum îi va ajuta postul,
  • Încurajarea publicului să împărtășească un proiect de caritate pentru a răspândi o cauză bună și
  • Creșterea marketingului viral prin intermediul canalelor media sociale, cum ar fi Twitter sau Facebook.

Feed-uri RSS sau Consumul regulat de conținut

A face o audiență să facă clic pe link-ul către site-ul dvs. poate fi unsarcina usoara. Cu toate acestea, a face ca acelasi auditor sa fie atras de continutul dvs. ar putea fi o provocare. Această diferență este rezultatul pentru că trebuie să fieunic într-un anumit mod și tip de conținut. O audiență trebuie să caute conținutul și o citește chiar înainte de a primi o notificarela acelasi. De exemplu, se poate:

  • Asigurați-vă că oamenii știu că pot rămâne actualizați prin fluxuri RSS,
  • Oferă opțiunea de a vă abona la listele de e-mail cu notificări privind anumite lucruri specifice și
  • Permiteți persoanelor să se aboneze la entități sociale, cum ar fi abonamentul la videoclipurile din canalul dvs. YouTube

Canalele media sociale de accesare a conținutului dvs. sunt acheie cheie pentru a face vizitatorii stați la curent cu posturile pe blog.

Repetarea conținutului buletinelor informative

Datele colectate din e-mailuri pot fi repurtate ca conținut pentrublog-ul. Oamenii beneficiază prin utilizarea acestui conținut de newsletter scriind cum îi ajută. De exemplu, buletinele de știri lungi pot deveni bloguriposturi care pot atrage loc pentru mai multe comentarii. Buletinele de știri scurte pot atrage șansa de a împărtăși prin intermediul rețelelor de social media creșterea SEO ranking.Această situație permite persoanelor care nu sunt abonate la RSS să vă citească conținutul.

Pe baza factorilor menționați mai sus, clienții companiei Semalt au dovedit că e-mailurile pot îmbunătăți clasamentele SEO. Prin implicarea publicului, repornând conținutul buletinelor informative și incluzând fluxurile RSSautomatizarea notificărilor, rezultatele tehnicilor de optimizare pentru motoarele de căutare ar plăti. Pentru orice blogger care dorește să obțină un trafic bun,crearea unei liste bune de e-mail ar fi o afacere utilă.

November 27, 2017