Back to Question Center
0

Semalt: De ce conținut proaspăt este important pentru site-ul dvs. și SEO

1 answers:

De fapt, motoarele de căutare au o influență enormă asupra modului în care ar trebui să fie site-urile webconstruite. Majoritatea motoarelor de căutare pun accentul pe calitatea conținutuluiși periodicitatea actualizărilor. Astfel, pentru a rămâne relevante, trebuie să actualizați conținutuldes. Julia Vashneva, Manager de Succes al Clientului Semalt Servicii Digitale,explică de ce conținutul proaspăt este factorul cheie care determină succesul site-ului dvs.

1. Frecventarea cu crawlere de către motoarele de căutare

În cazul în care site-ul dvs. este în mod regulat actualizat cu articole noi și pagini web, apoi motorul de căutarecrawlerele vor vizita frecvent acest site. Aceasta înseamnă că indexarea site-ului dvs. va mergemai repede. Când motoarele de căutare vizitează site-ul dvs. în mod regulat, puteți obține clasamente mai maridacă conținutul dvs. este valabil. Ori de câte ori adăugați conținut nou pe site-ul dvs., motoarele de căutareia notă de asta și rearanjează clasamentul site-ului tău. Deci, actualizați-vă site-ulîn mod regulat, pentru a spori șansele de obținere a unui rang superior.

2. Creșterea potențialului autorității site-ului

Strategia cheie pentru creșterea autorității site-ului dvs. web este crearea unui conținut mai mare.Publicați mai mult conținut valoric, actualizat și veți oferi cu siguranță site-ul dvs.un potențial mai mare al autorității..Dacă faceți o revizuire a site-urilor de autoritate din nișă, tuvor realiza că au mii de pagini indexate de Google. Daca estihotărât să se alăture ligii lor, atunci trebuie să publicați conținut mai relevant. daca tusunt consistente în scris mai mult conținut pe un anumit subiect, veți câștiga încredere de laoameni și motoarele de căutare. Scorul de autoritate al site-ului dvs. va crește pe măsură ce obținețis-au încrezut din ce în ce mai mult. Construiți-vă reputația activând pe platformele și forumurile sociale media.

3. Mai mult conținut înseamnă mai multe cuvinte cheie

Când creați în mod regulat un conținut nou, site-ul dvs. va avea mai multe cuvinte cheie. Prin crearea unui cuvânt cheiearticole concentrate, veți avea ocazia de a viza mai mulți vizitatori. Motoare de căutareva recunoaște, de asemenea, site-ul dvs. și vă va trimite mai mulți vizitatori. Chiar dacă Google nu se bazeazămultă greutate asupra numărului de cuvinte cheie de pe site-ul dvs., este încă important să pozițiacuvinte cheie din și în jurul articolului dvs. Cuvintele cheie sunt utilizate de motoarele de căutare pentru a vă indexasite bazat pe obiect. Nu uitați să nu rețineți articolul dvs. cu cuvinte cheie ca acestavor atrage sancțiuni din partea motoarelor de căutare .

4. Păstrați cititorilor dvs. informați

Actualizările periodice vor ține abonații și vizitatorii la curent cu evenimentele și modificărileîn industria dvs. Conținutul proaspăt are puterea de a converti vizitatori noi în clienți.Prin publicarea frecventă a unor informații noi, vă veți ține angajat. Asta vavă câștiga loialitate pe termen lung de la clienți, și astfel site-ul dvs. va crește în popularitate șiclasament. Oferiți vizitatorilor informații convingătoare despre produsele și serviciile dvs.Spuneți vizitatorilor dvs. despre beneficiile produselor dvs. și de ce au nevoie de ele. Cand tufurnizați suficiente informații potențialilor clienți, le ajutați să facă alegerea potrivită,și cel mai probabil vă vor cumpăra produsele Source .

November 27, 2017