Back to Question Center
0

Semalt: De ce conținutul și cuvintele cheie sunt importante în designul web?

1 answers:
Un site web care nu are conținutul potrivit și nu este proiectat bine nu va primi trafic, ceea ce înseamnă că nu va ajuta organizația să aibă un impact online.Acesta va fi de asemenea ocolit de motoarele de căutare din cauza lipsei de conținut relevant. Cuvintele cheie și conținutul joacă un rol cheie în îmbunătățirea clasamentului site-ului dvs. web.

Ivan Konovalov din Semalt discutat mai jos motivele, o organizație trebuie să fie conștientă de conținut și de cuvinte cheie

1. Informarea potențialilor clienți

Este datoria fiecărei afaceri să-și educe clienții cu privire la produsele sau serviciile lor. Nu puteți să împingeți un produs către cumpărători și să așteptați ca aceștia să se conformeze și să cumpere. Chiar și în cele mai vechi timpuri când informațiile au fost greu de găsit, companiile au lucrat la educarea masei înainte de a vinde produsul.
Din acest motiv, ar trebui să aveți dreptul de conținut pentru produsele dvs. pentru cumpărători. În plus, cumpărătorii vor avea nevoie de mai multe informații despre industrie și piața în ansamblu pentru a lua decizii în cunoștință de cauză. Designul web care pune în discuție toate aceste lucruri este sigur de a capta masele.

2. Veți deveni un punct de autoritate în ceea ce privește informațiile

În general, oamenii au încredere într-un site web sau chiar într-o persoană care ar putea să aibă încredere că știe despre ce vorbește. Dacă site-ul dvs. este văzut de utilizatorii de internet pentru a fi ideal ca sursă de informare, tot mai mulți oameni vor continua să vină. Ce este mai mult, oamenii vor avea o idee generală că singurul loc în care pot obține informații despre produse bune este site-ul dvs. Având aceste fapte intrinseci în procesul de proiectare web, aveți o șansă mare de a vă lega piața de partea dvs.

3. Clasamentul motorului de căutare se îmbunătățește


Fiecare site a fost creat cu viziunea sau ideea de a ajunge la partea de sus a paginilor motorului de căutare. Cu conținutul potrivit și plasarea cuvintelor cheie în locurile potrivite, site-ul dvs. are o șansă mare de a fi văzut de mulți oameni. Principalul motiv pentru aceasta este că motoarele de căutare o vor indexa foarte mult în paginile de căutare.

4. Site-ul dvs. Web va primi mai multe backlink

Știți ce link-ul este clădirea, dar este posibil să aveți nevoie să știți cât de important este pentru site-ul dvs. Site-urile web care au informații de înaltă valoare și cuvintele cheie bine plasate, mai multe site-uri web și bloguri vor dori să se reia cu ele. În acest fel, un astfel de site obține mai multe clicuri decât cel care nu are conținut de înaltă calitate Source .

November 27, 2017