Back to Question Center
0

Semalt: De ce trebuie să vă concentrați asupra marketingului digital local

1 answers:

În prezent, din cauza digitalizării și a beneficiilor care derivă din aceasta, tradiționaleafacerile încep să-și dea seama că ar beneficia mai mult dacă au îmbrățișat marketingul digital.

"Anul mobilului" a fost vorba de lumea digitală timp de mai mulți ani.Se menționează că anul 2014 a fost al treilea rând consecutiv "anul mobil". Următorii ani, până în 2016, au primit și acest lucruacclamatie conform LifeHack - cheapest vps hosting canada. Se referă la creșterea treptată a dispozitivelor mobile care cresc pentru a deveni dominanteplatformă folosită pentru navigarea pe web și nu pentru un anumit an.

Managerul de succes al clienților din Semalt ,Andrew Dyhan, oferă o perspectivă asupra principalelor aspecte ale marketingului digital local și importanța sa actuală.

Statisticile indică faptul că:

 • Veniturile estimate de publicitate Facebook pentru anul 2016 au fost de 26 miliarde de dolari. Dispozitive mobilepână la 80% din acestea (21,98 miliarde de dolari)
 • Până la 69% din afișajul publicitar programat pentru afișarea digitală a dispozitivelor mobile
 • Cu peste 500 de milioane de utilizatori, Instagram se situează ca cea mai rapidă creștere socialărețea și se integrează cu ușurință cu marketingul Facebook.

Derivarea datelor de la Thrive Analytics, postul de e-Marketer, întreprinderile mici și mijlociiîn Statele Unite planul de a cheltui mai mult pe publicitate cu un accent mai mare pe telefoane mobile în 2017. Motivul pentru această decizie este că mai multoamenii continuă să dețină smartphone-uri. Optzeci la sută dintre utilizatorii de internet din Statele Unite au un smartphone bazat pe rezultateComScore. Unele dintre motivele pentru care telefoanele inteligente continuă să se prolifereze sunt pentru că Apple a produs o serie C pentru iPhone,Android are smartphone-uri low-end pe care majoritatea transportatorilor le oferă și o piață puternică pentru smartphone-uri second-hand.

Unele dintre posibilitățile de a profita de afaceri includ:

 • Google AdWords și anunțurile Facebook pentru direcționare locală.
 • Filtre SnapChat care vizează utilizatorii dintr-o anumită locație..
 • Publicitatea Yelp ajută la plasarea afacerilor în profiluri concurente pe Yelp
 • Creșterea și popularitatea Instagram

Întreprinderile tradiționale ar trebui să profite de trenul digital. In caz contrar,jucătorii de top îi vor scoate cu siguranță.

Amazon

Când oamenii vorbesc despre afaceri și marketing, platforma Amazon se întoarce întotdeaunaîn conversațiile lor. Peste 80 de milioane de utilizatori se angajează la prima afacere a companiei Amazon. Taxele anuale de abonament pentru Amazon se ridică la8 miliarde de dolari, care nu reprezintă cheltuielile pentru primii membri.

Amazonul se încadrează în categoria întreprinderilor mari. Întrebarea este dacă aîntreprinderile mici sau locale pot concura cu astfel de companii mari. Este foarte posibil, dar necesită multă muncă de la distribuitorii lor.

Ce publicitate digitală mică și locală ar trebui să facă

Există patru domenii pe care întreprinderile trebuie să le analizeze dacă trebuie să supraviețuiascălumea digitală. Este posibil ca acestea să nu funcționeze pentru toate întreprinderile, dar ele servesc ca puncte de plecare excelente:

 • 1. Publicitatea bazată pe locație utilizând Facebook sau Instagram.
 • 2. Folosind startup-uri care ajută clienții să comande și să facă cumpărături on-lineca și fără sudură, instacart, caviar și postmoduri.
 • 3. Oferind experiențe superioare în magazin sau locații care prezintă cliențiicu cumpărături convenabile.
 • 4. Construite canale de comerț electronic. Cu acestea, trebuie să folosiți instrumente cum ar fire-direcționarea prin intermediul rețelelor sociale (Facebook) pentru a crește vânzările.

Concluzie

Nu este ușor pentru întreprinderile mici datorită concurenței rigide. In speranta,intuițiile de la Semalt aruncă o lumină asupra câtorva lucruri pe care le pot face pentru a rămâne relevante și pentru a continua să înflorească.

November 27, 2017