Back to Question Center
0

Semalt dezvăluie diferența dintre SEO și SMM

1 answers:

Majoritatea companiilor doresc să prospere în marketingul online. Cu toate acestea, pentru a reușimarketingul online, este nevoie de câteva tehnici de epocă digitală, cum ar fi SEO și SMM. Cele două tehnici pot suna la fel și unui antreprenorcare nu este familiarizat cu domeniul marketingului digital - correo electronico electronico. De exemplu, SEO ar putea implica căutări de cuvinte cheie în timp ce social mediamarketingul implică anunțuri plătite. Cele două tactici pot fi benefice pentru majoritatea afacerilor online, mai ales dacă cineva cunoaște diferența.

Jason Adler, Managerul de succes al clienților companiei Semalt Servicii digitale, prezintă câteva puncte-cheie care pot diferenția SEO de SMM:

Optimizarea motorului de căutare (SEO).

Acestea sunt tactici în dezvoltarea web care vizează creșterea vizibilitățiisite-ul dvs. de pe motoarele de căutare, în special atunci când o cheie într-o interogare de căutare. SEO combină mulți factori locali și off-site pentru a obținetraficul de la motoarele de căutare. Pentru un comerciant digital. Scopul oricărei campanii de succes SEO este de a obține un loc favorabil în clasamentde rezultatele motorului de căutare pentru un anumit set de cuvinte cheie. Acest lucru este important pentru că vă puteți învinge concurentul, puteți obține un trafic de calitate nouși cel mai important, să măriți conversiile. SEO presupune utilizarea de strategii cum ar fi:

  • Căutare după cuvinte cheie
  • Proiectare de site-uri web
  • Conținutul clădirii
  • Conectarea
  • Instrumente de automatizare

Marketingul motorului de căutare (SEM) este o abordare diferită a marketingului online.SEM este listarea sponsorizată. Aceasta implică plasarea de anunțuri direcționate pe paginile cu rezultate organice ale utilizatorilor anumiți utilizatori..Procedura implicălicitare. Anumite persoane din anumite categorii demografice vor vedea anunțul dvs. pentru o anumită perioadă. Această metodă este utilizată pe scară largă din cauza acesteiapay-to-click automatizare.

Marketing social media (SMM).

În timp ce SEO adună traficul prin intermediul motoarelor de căutare, SMM este încă un digitaltactica de marketing. SMM utilizează strict media social ca criterii pentru a obține clienți online. Mass-media socială vizează proeminente socialesite-uri de rețea cum ar fi Facebook, Twitter, Tumblr, Pinterest și LinkedIn. Comercianții din acest domeniu sporesc gradul de conștientizare a mărcilor, se adunăe-mailuri, câștigați legături și îmbunătățiți marjele de profit utilizând numeroasele moduri disponibile pentru social media. De exemplu, Facebook are astrategia de anunțuri plătite. Aceste anunțuri vor viza o anumită categorie demografică, care a fost setată corect de dvs. Alte marketing onlinecanalele din rețelele sociale includ:

  • Twitter
  • Videoclipuri ca YouTube sau Vimeo
  • LinkedIn în urma
  • Partajarea imaginilor ca în Instagram și Pinterest.

Tradițional, atât SEO, cât și SMM țintesc clienții pentru un site web. In ciudadiferența, ele cresc gradul de conștientizare a mărcii față de potențialii consumatori. Pe de altă parte, conversia unui vizitator la unclientul nu este în întregime dependent de ele. Alți factori precum designul web intră în vigoare.

Concluzie

Companiile care doresc să aibă succes online au nevoie de marketing digital, Cu toate acestea,termeni precum Search Engine Optimization (SEO) și Social Media Marketing (SMM) pot deveni confuzi. Atât SEO cât și SMM sunt marketingul digitaltehnici. În mare măsură, acestea vizează creșterea vizibilității mărcii și, cel mai important, obținerea de noi clienți online. Cu toate acestea, cele două suntdiferite în modul în care operează. De exemplu, SEO implică creșterea vizibilității în motoarele de căutare mari, în timp ce SMM înseamnă creștereabrand awareness folosind social media. Prin înțelegerea diferențelor, ambele tactici sunt necesare și pot aduce beneficii pe termen lungla o afacere atunci când este efectuată corect.

November 27, 2017