Back to Question Center
0

Semalt dezvăluie modul în care CTR se referă la clasarea paginilor dvs. web

1 answers:

Toată lumea care dorește să prospere în marketingul online poate întreba efectul ecologicrata de clic (CTR). Pe măsură ce comercianții și indivizii realizează analiza tendințelor, încercați să depășiți concurența urmândTendințele SEO. Cu toate acestea, brevetele Google și teoriile concurente rămân necunoscute imediat ce nu dezvăluie criteriile algoritmului lordeschis. Dar ceea ce știm cu siguranță este că CTR afectează clasarea ca un factor indirect - feuille de pointage gratuite.

Cu toate acestea, tendințele în marketingul online aduc o imagine diferită. De exemplu, controalele CTRFactorii Google de clasificare. Mulți comercianți digitali încearcă să profite la maximum de această caracteristică. În acest articol, Jason Adler, succesul cliențilorManagerul companiei Semalt dezvăluie mai multe diferențe între CTR și clasament, explicând modul în care sunt relocate. Există, de asemenea, sfaturi esențiale care vă vor ajutaRata de clic (CTR) a Google funcționează bine pe SERP-urile organice.

Cum influențează CTR rangul

  • Pentru a clasifica site-urile în mod eficient, ar trebui să existe criterii pentru plasarea site-urilor web înOrdin. Astfel, Google utilizează informații cum ar fi datele de clic. CTR afectează rata de clic a rezultatelor SERP. Ca rezultat, site-urile cu cele mai marinumărul de clicuri sunt ajustate în partea de sus, în timp ce cele cu câteva clicuri sunt plasate în partea de jos. Algoritmul este setat să ia în considerare conținutulcu un număr mare de clicuri relevante..Majoritatea motoarelor de căutare aplică acest criteriu în algoritmii lor de căutare. Google îi sfătuiește pe bloggerisă aibă o importanță majoră în ceea ce privește conținutul. Pe măsură ce conținutul devine consistent, apar clicuri. Aceste clicuri fac ca site-ul să primească o recompensă excelentăde evaluare, prin urmare, îmbunătățirea rezultatelor SEO.
  • În al doilea rând, Google depinde de CTR ca criterii de afișare a unui OneBox. Asite-ul Web trebuie să aibă un CTR minim pentru a obține un OneBox pe site-ul lor. Google are un sistem automat care examinează ratele de clic(CTR) per prezentare OneBox pe interogare. Acest fenomen poate explica unele fluctuații sezoniere în clasamentul unui anumitsite sau pagină. De exemplu, o pagină web poate avea rezultate bune astăzi, dar nu mâine reușită. Ca urmare, comercianții digitaliar trebui să utilizeze relevanța ca factor-cheie. Menținerea valorii dvs. de clic (CTR) poate menține un site bun în motoarele de căutare.
  • Site-ul web trebuie să aibă o rată de clic decentă. Angajamentul site-ului este esențialpentru informații care necesită clasificare. Este important să se asigure că persoanele care dau clic pe link-ul de pe site-ul dvs. se angajează cu acesta pentru aperioadă substanțială. CTR îmbunătățește autoritatea paginii prin relevanță, ceea ce îmbunătățește clasarea. Pentru ca CTR să aibă cel mai mare beneficiudin SEO, trebuie să organizați conținutul site-ului bine în titluri și meta tag-uri. Google încadrează site-urile web în afara relevanței dvs.conţinut. Conținutul excelent are o rată ridicată a numărului de clicuri. Google algoritmul utilizează această funcție pentru a diferenția ce poziție particularăsite-ul merită.

Concluzie

Întreprinzătorii online pot dezbate fără încetare despre impactul asupra CTR-ului Googlerezultatele motorului de căutare sau nu. Adevărul este că CTR, într-adevăr, ajută site-ul să fie clasat mai sus. Cu toate acestea, poate fi dificil să înțelegeți relațiaîntre CTR și SEO. Sperăm că acest articol v-a ajutat să înțelegeți relația dintre aceste două constante și căileputeți face ca ratele de clic Google (CTR) să funcționeze bine pe SERP-urile organice.

November 27, 2017