Back to Question Center
0

Semalt Expert: 5 Tendințe Vital Digital Marketing pentru 2017

1 answers:

Agenții de publicitate digitală se confruntă deseori cu inovații fixe și schimbări în domeniul digitalmediu inconjurator. Rata de schimbare este adesea neobosită și uneori brutală. Istoria afacerilor arată că adopția și evoluția sunt singurele căipentru a supraviețui în mediul în care se schimbă frecvent.

În 2016, s-au înregistrat modificări digitale pentru redesenarea mediului de marketing - grain moisture scale.tendințele crescânde ale dominației mobile au atins un nivel care va afecta traficul desktop. Site-uri precum Pinterest și Snapchatsunt în continuă creștere și atragerea utilizatorilor. Evoluțiile actuale au arătat ce anticipă consumatorii digitali.

Având o experiență de lucru cu diferite întreprinderi mici și mijlocii,am trecut prin diferite schimbări de-a lungul anilor - așteptând noi probleme și optimizând noile oportunități, pierdeți sau adaptați: în cazul nostru, acest lucruspunând că este dovedit a fi adevărat. Ca atare, ne concentrăm mereu pe orizont pentru a încerca să ne gândim la ceea ce se întâmplă în viitor.

La începutul celui de-al treilea trimestru al anului 2017, expertul principal de la Semalt ,Nik Chaykovskiy, a rezumat o listă a tendințelor care sunt nucleul marketingului digital pentru a ajuta la optimizarea agenților de publicitate din aceste noi evoluții.

1. Mobile informează actualul consumator

Utilizarea telefoanelor mobile a crescut considerabil cu un sondaj efectuat de Pew ResearchCentru care arată că 77% dintre cetățenii americani dețin un smartphone. Statisticile din acest an vor arăta că smartphone-urile sunt cele mai apreciate cliențicel mai preferat partener comercial.

Un smartphone poate verifica acum recenzii despre produse, recomandă produse și faceachiziționează cu ajutorul unui browser. Rata la care aceste dispozitive sunt integrate în viața noastră de zi cu zi le face parte din cultura noastră.

2. Traducerea în direct a videoclipurilor este în continuă creștere

În 2015, Meerkat, o aplicație live streaming, a fost lansată și a fost o noutate.Un an mai tarziu, cele mai puternice site-uri media sociale s-au mutat de pe Facebook, Twitter, Instagram si YouTube.

Streaming-ul live oferă brandurilor și comercianților un avantaj concurențial față de alțiiplatforme, deoarece îmbogățește experiența clienților. Un chat live bine conceput permite unui brand să promoveze transparența și, de asemenea, permiteinteracțiune care nu a fost oferită niciodată înainte.

3. Date personale mari

Datele mari au fost cheia în stimularea experienței personalizate a utilizatorilor. AmazonSpotify și Netflix sunt exemple de companii mari care optimizează date mari, cu scopul de a oferi utilizatorilor un grad ridicat depersonalizare. O creștere a datelor permite unei mărci să facă o predicție mai bună și obiective care să ducă la creșterea numărului de utilizatori.

4. Automatizarea marketingului este mai prezentă

Majoritatea comercianților consideră automatizarea marketingului ca fiind criticăelement de succes. Automatizarea este în prezent utilizată pentru a raționaliza aspectele marketingului de conținut.

5. Publicitatea imensă mărește marketingul conținutului

Marketingul conținutului a format o bază pentru conținut rău și bun. Imensulvolumul de date existente a forțat inovatorii să-și strategizeze modalitățile mai bune de a-și angaja publicul și strategiile de proiectare pentru a implica utilizatoriiexperiențe variate.

Gânduri finale

Cele mai prospere întreprinderi mari sau mici sunt forțate să evolueze și să inovezenoi strategii de asigurare a durabilității. Concentrarea pe tendințele menționate mai sus și integrarea acestora reprezintă un pas important spre deblocarediverse oportunități de marketing.

November 27, 2017