Back to Question Center
0

Semalt Expert: 8 greșeli SEO care sunt periculoase pentru marketingul dvs. de conținut

1 answers:

Motoarele de căutare vă ajută să atrageți atenția noilor spectatori, cititori,și ascultători, dar, în majoritatea cazurilor, sunteți principalul obstacol care împiedică motoarele de căutare să vă clasifice conținutul ridicat în căutarepagini de rezultate.

Motorul vă permite să vă afișați conținutul la nivel global numai dacă acesta este gratuitde la erori care pot submina orientările motoarelor de căutare, precum și experiența utilizatorului.

Trebuie să evitați următoarele greșeli, definite de Lisa Mitchell, Managerul de succes al clienților companiei Semalt Serviciile digitale, pentru a vă asigura că oferiți motoarelor de căutare conținutul de care au nevoie.

1. Conținut scurt

Ar trebui să vă asigurați că conținutul dvs. este aprofundat pentru a satisface căutareade căutări diferite - set per giardini di qualità. Google preferă un conținut cuprinzător deoarece oferă căutări de date importante care să corespundă cerințelor acestora.Durata medie a conținutului ar trebui să fie de aproximativ 2400 de cuvinte pentru a se asigura că este concis că cititorii au gânduri pozitivecu privire la conținut.

2. Absența imaginii parametrilor de proiectare

Site-ul vechi se vinde slab pentru noii cititori comparativ cu cel actualizatsite-uri web, care au o valoare estetică atrăgătoare. Paginile fără elemente imaginare sau de design nu sunt favorizate de utilizatori și de Google,implicând faptul că nu veți avea un avantaj concurențial .

Elementele concepute pentru a sparge textele asigură cititorilor mai mult timppe o pagină, ceea ce face Google să mărească clasamentul conținutului în cauză .

3..Erori de ortografie sau greșeli de conținut

În ciuda faptului că conținutul, precum și erorile de eroare sunt greșitenu sunt clasificate ca factori SEO, ele vă afectează negativ credibilitatea și oportunitatea de a vă asocia.

4. Absența de pauze de conținut

Este important să reintrăm în permanență atențiacititor într-un conținut dat, deoarece majoritatea cititorilor au o atenție foarte scurtă. Spargerea textelor folosind abordăricum ar fi subpozițiile, imaginile și listele, asigură faptul că atenția cititorului este capturată și, în final, asigură căutareamotoarele observă conținutul.

5. Utilizarea paragrafelor lungi de text

Paragrafele lungi creează plictiseală și scot cititorii de la dvs.pagină. Asigurarea faptului că paragrafele sunt acte mai scurte ca o intervenție care asigură că atenția cititorilor este capturată.

6. Absența legăturilor de ieșire

Credibilitatea conținutului obținut prin utilizarea luilink-urile de ieșire și sursele citând este de mare importanță pentru cititori. Google recunoaște, de asemenea, credibilitatea conținutului și SEOexperimentele arată că paginile dominate de linkurile de ieșire funcționează mai bine în procesul de căutare.

7. Absența promovării

Crearea unui conținut cuprinzător care să-l facă pe cel al concurentului dvs.nu asigură că va fi clasat pe locul 1. Trebuie să fii răbdător și să aștepți ca oamenii să-ți dea conținut SEO pozitivindicatori, cum ar fi cote sociale și legături.

8. Absența CTA și optimizarea

Aplicarea setărilor implicite pentru descrierile de meta date ale conținutului dvs.și titlurile este o greșeală SEO care poate fi evitată prin asigurarea că descrierea și titlul conținutului sunt optimizate.

Concluzie

Prin evitarea celor 8 greșeli comune de mai sus, veți reușipentru a vă asigura că conținutul dvs. este în conformitate cu necesitățile motorului de căutare. Și nu prin coincidență, traficul va creștePagina ta.

November 27, 2017