Back to Question Center
0

Semalt Expert: Ce ar trebui să știți despre crawlingul pe Web

1 answers:

Motoarele de căutare accesează cu crawlere conținutul pentru a-l clasifica pe internet. Materiale web realizate prin SEOsunt ușor de găsit. Crearea hărții site-ului XML devine indexată de paginile site-ului, însă aceasta necesită o aplicație suplimentară a SEO care folosește site-ulse accesează cu crawlere pentru a furniza prezența informațiilor dorite.

Expertul din Semalt Serviciile digitale, Frank Abagnale explică aspectele pe care trebuie să le cunoașteți despre crawling-ul site-ului.

Înțelegerea conținutului site-ului

Accesarea cu crawlere de către Google asigură o monitorizare atentă a produselor și a informațiilorpune pe un site web - betphoenix reviews. Categoriile produselor ar trebui să fie prezentate în conformitate cu modelele proiectate, în timp ce formatul paginilor ar trebui să fieconsecvent fără manipulare, creație nouă sau introducere de pagini neplanificate.

Crawlerele pot fi blocate

Erorile standard care duc la pierderea unor părți ale informațiilor într-un anumitcăutarea se poate întâmpla din cauza incapacității crawlerului de a finaliza accesul. Unele probleme SEO pot avea ca rezultat denaturarea formatului sau modificateTitlul URL și filtrul de dimensiuni lipsă din pagina căutată. O verificare în robots.txt sau global Noindex poate ajuta la rezolvarea blocării accesării cu crawlere.

Înțelegerea adreselor URL dezactivate

În ciuda SEO-ului corect, unele adrese URL pot fi respinse din cauza robots.txt. Învățați cesite-urile pe care le puteți experimenta face posibilă distingerea blocurilor greșite și intenționate ale crawlerului..

Cunoașterea erorilor 404

Returna unei erori 404 poate apărea din cauza lipsei de informații suficiente pentru căutaremotoarele pentru a prelua sau site-ul este unindexed din cauza întreruperii. Un client cu obiectivul de a-și spori performanța online prinSEO trebuie să respecte și să înțeleagă motivul din spatele mesajului de eroare dacă trebuie să găsească o rezoluție.

Aflați redirecționări

Înțelegerea crawlerului și modul în care identifică redirecționările este importantă pentru reducerea acestuianumărul de redirecționări înainte ca motorul de căutare să găsească o pagină reală necesară. Conversia a 302 redirecționări la 301 permite scurgerea a circa 15procent din transferurile către pagina finală.

Identificați meta date slabe

Crawlerele sunt instrumente excelente pentru identificarea informațiilor necorespunzătoare prezentatesite-ul. Ei analizează dacă paginile sunt duplicate sau conțin meta date incorecte care refuză clasarea paginilor chiar și datorită SEOacțiune de către roboți Noindex.

Analiză de etichete canonice

Introducerea recentă a etichetelor canonice poate fi un subiect de duplicare a conținutului,când este aplicat incorect. Analiza conținutului relevant pentru etichetarea prin utilizarea de crawlere asigură eliminarea conținutului dublu.

Găsiți date personalizate

Aplicarea RegEx sau XPath în plus față de crawlere poate oferi identificareaexpresiile și părțile XML ale documentului de către motorul de căutare. Această parte a mecanismului SEO îi spune pe șenile să apuce fundamentulelemente ale paginilor, cum ar fi prețurile, structura datelor și grafica conținutului.

Utilizați analizele

O mulțime de crawlere utilizează Google Search Console și Google Analyticspentru a furniza informații pentru toate paginile cu crawlere. Acest lucru facilitează optimizarea paginilor căutate și furnizarea datelor necesare pentru a puneinformațiile necesare pe harta de căutare.

Cel mai bun rezultat de la crawlerele și mecanismele SEO depinde de tipul de site-uri web,și conținutul prezentat. Identificarea instrumentelor adecvate de accesare cu crawlere este un prim pas spre realizarea unei prezențe online care are o garanțiesucces. Găsirea motivului special pentru informațiile dezvăluite prin analiză asigură o posibilă modalitate de remediere a problemei.

November 27, 2017