Back to Question Center
0

Semalt Expert explică diferența dintre SEO și SEO mobile

1 answers:

În marketingul digital, cele mai multe strategii SEO nu iau în considerare dispozitivele pe care vizitatorii le auutilizați pentru a ajunge la site. Majoritatea companiilor uită rapid să optimizeze site-urile lor pentru performanța telefonului mobil atunci când își desfășoară activitateadezvoltarea site-ului. Studii recente au arătat că telefoanele mobile înlocuiesc desktopurile în navigarea pe internet la o rată de 4%. În plus,o mare parte din traficul motorului de căutare vine de la telefoanele mobile, nu de PC-uri desktop ca înainte.

Unele întreprinderi recurg la acest avantaj pentru a completa deficitul de piață. De exemplu,majoritatea persoanelor fizice utilizează telefoane mobile pentru a naviga pe internet - umzugsunternehmen was beachten. În luna ianuarie a acestui an, Google a făcut clar faptul că unul dintre modurile lor de algoritmsite-uri web este modul în care site-urile mobile răspund.

Optimizarea motorului de căutare implică creșterea vizibilității unui site online.Motoarele de căutare participă la acest proces. Cele mai multe criterii includ includerea site-urilor mobile prietenoase. De la un dezvoltator de webpunctul de vedere, cele mai multe tactici SEO pentru site-urile mobile mobile funcționează complet diferit de modul în care funcționează versiunea desktop.

SEO-ul mobil este diferit de cel tipic pentru desktop-ul SEO. Expertul din Semalt Serviciile digitale, Ross Barber explică aspectele acestei diferențieri.

  • Localizarea rezultatelor..Google intenționează să plaseze în mod intenționat rezultate locale pentru mobildispozitive. Această îmbunătățire face site-ul SEO perfect potrivit pentru site-ul mobil. Căutările geomodificate pot ajunge la dispozitivele mobile mai rapid decâtei ajung la desktop-uri. În același timp, o abordare similară pe un desktop poate duce la dublarea conținutului pe mai multe domenii. Ca rezultat, cel mai multcompaniile ignoră această diferență. Cu toate acestea, puteți beneficia de acest lucru utilizând domenii canonice pentru site-ul dvs. de desktop. In acelasi timp,optimizarea conținutului de pe site-ul dvs. mobil va restaura legătura și autoritatea paginii cu 301 redirecționări.
  • Maparea butoanelor Call-to-Action. Majoritatea utilizatorilor de site-uri merg la un site web pentru informații saucumpărare. Telefoanele mobile necesită butoane mari distanțate. Această caracteristică permite utilizatorilor de smartphone-uri să nu aibă probleme cu ecranul tactilintrare. Cu toate acestea, un cursor de mouse poate diferenția linkurile îndepărtate și faceți clic pe fiecare în mod corespunzător.
  • Conținut. În fiecare sarcină de marketing digital, cuvintele cheie și conținutul sunt ideile principale.Optimizarea motorului de căutare se învârte în jurul cuvintelor cheie și a conținutului. Cu toate acestea, modul în care se plasează cuvinte cheie pe un site mobil nu este așamerge pe un site desktop. De exemplu, desktop-urile necesită o relevanță a mărcii și o acoperire a informațiilor. Din acest motiv, conținutul desktop poateajunge până la 1000 de cuvinte și să fie într-un font mai mic pentru a încorpora conținutul frumos. Cu toate acestea, acest lucru nu este cazul pentru telefoanele mobilesite-uri web. Browser-ele de telefon funcționează cel mai bine cu fonturile mari și cu conținut de la 300 de cuvinte la 700 de cuvinte.

Concluzie

Multe întreprinderi nu reușesc să se implice în inițiativele de comunicare mobilă în momentul înființării lorsite-uri web. Există multe modalități prin care SEO-ul mobil diferă de desktop-ul SEO. De exemplu, tehnica SEO mobilă presupune utilizarea mai puținăconținutul în fonturi mari, care este opus celor pe care Google le dorește de la plasarea conținutului de pe PC-ul desktop. Multe afaceri care au făcutsite-urile lor mobile sunt deja beneficiază de această strategie. Prin urmare, aceste diferențe pot ajuta campaniile dvs. SEOpentru a mări accesul și a obține mai mulți vizitatori de pe dispozitive mobile.

November 27, 2017