Back to Question Center
0

Semalt Expert explică principalele greșeli ale agențiilor de SEO

1 answers:

În timpul unui audit al site-ului SEO, se poate observa succesul strategiilor SEO utilizateprecum și metodele depășite. Este clar că unele agenții de SEO se bazează încă pe practici incorecte. Ross Barber, managerul de succes al clienților companiei Semalt ,descrie greșelile comune pe care le fac de obicei furnizorii de servicii de SEO .

Utilizarea / abuzul de informații Meta slabe

Meta este un cod care oferă informații suplimentare pe un anumit site web - how to get pr 10 backlinks website.Deși titlul și descrierea Meta pot fi în totalitate dependente de opinia cuiva și pot fi scrise în mai multe moduri diferite, un drepttehnica înainte va fi întotdeauna relevantă. Titlul meta în sine ar trebui să fie cuvântul cheie primar al paginii; dacă există două maricuvinte cheie, ambele ar trebui să fie incluse. În cazul în care există doar un singur cuvânt cheie, numele companiei poate merge împreună cu acesta.

Explicația Meta ar trebui să implice principalele cuvinte cheie cu un apel la acțiunela sfarsit. Acesta este locul unde veți avea ocazia să dezvăluiți unicitatea site-ului dvs. web și să oferiți un indiciu despre ce pagini webvorbește pentru a atrage vizitatori adecvați. Titlurile slabe Meta nu au informații specifice despre un produs sau serviciu șititlul lor este similar cu cel al altor pagini web.

Pentru o mare descriere Meta, duplicarea titlurilor din alte paginiși introducerea cantității enorme de cuvinte cheie ar trebui evitată, în schimb, informațiile importante trebuie să fie omise. Un titlu slab Meta șidescrierea necorespunzătoare poate descuraja vizitatorii să vizualizeze site-ul dvs..

Instalarea prea multor pluginuri

Indiferent de unele hitches cum ar fi codul umflat, astăzi mai multe site-uri SMBsunt construite pe Word Press. Pluginurile sunt coduri de programare mari care servesc pentru a oferi funcționalități suplimentare site-ului dvs. Mai Multpluginurile de pe site-ul dvs. indică coduri mai mari, ceea ce încetinește procesul de încărcare, făcând vizitatorii să aștepte încărcarea paginii pe Googlesistem de informare. Puteți verifica acest lucru realizând o înțelegere Google PageSpeed.

SEO este afectată de acumularea de pluginuri și coduri de îndată ce SEOspecialiștii rareori au cunoștințe de codificare și programare. Pentru a îmbunătăți eficiența, înțelegeți problema pluginurilor utilizate lasite-ul dvs. și dezactivați cele care nu sunt importante.

Adăugarea conținutului plagiat la paginile noi

Unele site-uri mari, bine optimizate, au consecințe îngrozitoare de adăugareplagiat la paginile noi. Foarte des, vine cu scopul de a folosi cât mai multe tehnici posibile. Unele companii SEO foartede multe ori inunda site-ul dvs. cu prea multa informatie. Rularea unui Copyscape din aceste pagini arată că informațiile sunt mai asemănătoarela celălalt site web, care funcționează în mod surprinzător cu același furnizor de servicii de SEO ca și dumneavoastră. Deci, este foarte recomandat să rescriețiconținutul dvs., dacă descoperiți că seamănă cu informațiile de pe alte pagini web și de pe site-uri. Apoi, investiga motivul pentru careFirma de SEO pe care ați angajat-o a plasat conținutul pe site-ul dvs.

Întrucât este foarte important ca o afacere să coopereze cu SEO de încrederefirmă pentru a asigura o practică eficientă de lucru, puteți începe să învățați despre furnizorii de servicii SEO de la angajarea lor pentru Audit SEO sau analiza primară a paginii dvs. Web. Comparând mai multe rapoarte cu performanța dvs. reală în afaceri, veți avea baza pentru examinarea unei SEOprofesionalism ferm.

November 27, 2017