Back to Question Center
0

Semalt Expert împărtășește sfaturi de marketing video Fiecare campion SEO trebuie să știe

1 answers:

În marketingul online, optimizarea motorului de căutare (SEO) este importantă pentru majoritatea oamenilor caredoresc să-și facă afacerile pe termen lung. Optimizarea conținutului este ușoară deoarece implică strategii cunoscute. Cu toate acestea, unele marketing digitalagențiile găsesc acest proces agitat, mai ales atunci când nu știu ce să facă - wo kann ich mã¶bel einlagern. Optimizarea motorului de căutare video este necesară pentru fiecare onlineconţinut. Din 2006, Google a cumpărat YouTube și de atunci, utilizarea SEO în videoclipuri este la fel de importantă ca și cu orice alt conținut online.

Cele mai multe companii găsesc utilizarea de videoclipuri în diferite moduri. De exemplu, multe întrebări frecvente șitutoriale necesită mijloacele unui video informativ bun. Având în vedere importanța SEO pentru videoclipuri, se poate întreba cum să o aplicați.

Andrew Dyhan, Managerul de succes al clienților din Semalt Serviciile digitale definesc câteva sfaturi valoroase care pot face ca videoclipul să vă ofere un rang mai mare:

Durata conținutului.

Este important să includeți cuvinte cheie în panoul mesajului mesajului dvs. Un videoclipar trebui să funcționeze exact ca un articol pe un post pe blog. Videoclipurile ar trebui să fie complete, informative și destul de scurte. Multe studii sugerează acest lucruutilizatorii medii petrec aproximativ 2 minute pe un videoclip. Mențineți lungimea videoclipului scurt: aproximativ 5 minute. Videoclipurile măresc acoperirea universalădin conținutul dvs., precum și oferind o platformă informativă pentru clienții dvs. activi de a face clic și de a găsi conținut relevant..Videoclipurile primescdistribuie pe platforme precum YouTube. Bots-urile Google pot să aleagă cele mai multe linkuri partajate, care ulterior devin criterii pentru clasarea unei majoritățide site-uri web.

Scopul videoclipului

.

Viziunea, obiectivele și valoarea planului video SEO sunt factorii majori pentruconsidera. Se poate crea o campanie eficientă de marketing video cu o misiune robustă. Cu toate acestea, obiectivele videoclipului au un impact deosebitcu privire la relevanța persoanelor care le folosesc. De exemplu, un videoclip conceput pentru branding poate fi informativ și include cumpăra acum proceduri. Cu toate acestea, o companie de asigurări video din motive educaționale poate să nu le aibă.În schimb, aceștia se ocupă de plasarea cuvintelor cheie.

Influența și persuasiunea.

Atunci când o persoană este în căutarea unui videoclip online, spectatorii sunt un factor major de oameniconsidera. Videoclipurile cu potențiali sau cei care pot declanșa partajarea sunt una dintre metodele cele mai inventive de a obține un flux continuu de opinii.Mai multe tehnici pot face ca un videoclip să atingă acest nivel de urmărire. De exemplu, încorporarea procesării auditive. Se poate punesubtitrare, subtitrări și text explicativ pe video. Acest proces stimulează dramatic atât senzațiile vizuale, cât și cele auditivecreșterea relevanței.

Concluzie

În SEO-ul de astăzi, crearea de conținut și marketingul video sunt unele tehnici noi careau un impact semnificativ asupra multor tactici SEO. Colegii mei și recomandăm să folosim această tactică în special pentru publicul respectivse referă la videoclipuri pentru explicații. Deși aceste două concepte ar putea părea diferite, ambele sunt strategii de marketing digital și aucapacitatea de a crește conversiile. Videoclipurile sunt bune pentru a explica, precum și pentru a îndrepta audiența către locul de desfășurarechestiuni de chemare la acțiune ale site-ului dvs. web. Ca urmare, marketingul video poate fi o soluție pentru sarcina de a clasifica site-ul dvs., în special pemotoare de căutare.

November 27, 2017