Back to Question Center
0

Semalt Expert oferă metode ușor de utilizat pentru a filtra traficul de referință spam și bot

1 answers:

Probabil că v-ați conectat la platforma dvs. Google Analytics și ați observat darodar.com, capturile și alte persoane incalculabile în raportul dvs. de recomandare. Sau, pe de altă parte, ați văzut un vârf de monstru într-o mișcare coordonată.

Oliver King, managerul de succes al clientului Semalt , explică de ce este importantă filtrarea spam-ului .

Există două tipuri de spam care se termină în platformele dvs. de analiză .

În primul rând, roboții care nu reușesc să viziteze site-ul dvs. Mă refer la ele ca la "ghost-uri". Acești roboți sunt spam necontenit într-o venă care nu poate fi distinsă, de la e-mail spam, remark spam și pliante sub parbrizul vehiculului.

În al doilea rând, botii care intrudează site-ul dvs. Eu le numesc "boturi zombie", care, în general, creează spam-uri de examinare ca urmare a scopurilor lor diferite.

Cine o execută și de ce se întâmplă?

Bots Ghost sunt lucruri care exploatează o abordare aproape liberă pentru a ajunge în fața unui grup de oameni.

Boții zombie sunt compuși inadecvat sau abominabil compuși. Bots în caz de îndoială sunt minunate și sunt o parte din cadrul webului..

Cum functioneaza

Nu există un răspuns complet pentru toți bots (în absența asistenței Google), dar există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a vă ordona analiza.

Există o măsură considerabilă de îndrumare în acest domeniu. Utilizarea Respingerei recomandărilor de la proprietate nu este prescrisă pentru a transmite canalul de spam în lumina faptului că:

  • Nu este un aranjament total.
  • Nu este exclusiv precisă.
  • Poate doar să mute vizita la o vizită (nu) / Coordonare.
  • Nu vă permite să verificați fals pozitiv cu informații verificabile.

Există multe localizări (numărarea celor extrem de demne de încredere) care sugerează schimbări de specialitate de la server, de exemplu, modificările .htaccess. Acesta este, de asemenea, un gând îngrozitor.

În cele din urmă, caseta de selectare Google Analytics pe "Bots and Bugs Known Bots" nu este în conflict cu ghinturile și boturile zombie.

Referitorii ghost sunt sesiuni care apar în examenul care nu a avut loc niciodată. Niciodată botul nu a cerut nici un fel de documente din sistemul tău. A diseminat toate informațiile necesare pentru a trimite direct platformei dvs. Google Analytics terminând codul de examinare cu un cod UA arbitrar.

Roboții zombie vă permit să faceți o alternativă dată, deoarece acestea intruchipează cu adevărat și vă fac site-ul. Pe șansa pe care trebuie să o priviți la aranjamentele de la server, acest exercițiu instructiv de către InMotion Hostingsolid. Împiedicarea acestora la sistemul dvs. nu doar adaugă un strat de curățare la analizele dvs., ci și poate diminua stack-ul activelor serverului.

Până când monștrii fac un alt aranjament, suntem prinși să facem canale care evacuează cea mai mare parte a mișcării botului, fără să înregistreze poziții înșelătoare Source .

November 28, 2017