Back to Question Center
0

Semalt Expert pe Ghidul de infectare, spyware și malware Security

1 answers:

Malware (un termen pentru programul răuvoitor) este o aplicație destinată să pătrundă sau să dăuneze unui PC în absența avizului dumneavoastră. Malware încorporează viermi, infecții PC, armăsari troieni, spyware, scareware și asta e doar vârful aisbergului. Acesta poate fi disponibil pe site-uri și mesaje sau acoperit în documentele descărcabile.

O abordare ideală pentru a se abține de la a fi contaminate este să rulați un program decent de protejare împotriva infecțiilor, să efectuați ieșiri intermitente pentru spyware, să nu vă atingeți de conexiuni sau site-uri de e-mail suspecte. Fie ca atare, con artiștii sunt complicați: acum și apoi malware-ul este mascat în mod șocant ca un e-mail de la un partener sau un site util. Într-adevăr, chiar și cei mai atenți dintre utilizatorii web vor primi probabil viruși mai devreme sau mai târziu.

Pe șansa pe care o faci, există o mulțime de programe gratuite de intervenție accesibile pentru a vă permite să o evacueze. Igor Gamanenko, Managerul de Succes al Clienților din Semalt , enumeră câțiva mai jos.

Scareware:

Răsfoiți și apare un ecran abrupt veritabil și vă avertizează că există o problemă pe PC-ul dvs., de exemplu: "PC-ul dvs. poate fi contaminat cu aplicații spyware dureroase. Este necesară expulzarea promptă. Pentru a examina, faceți clic pe "Da" Nu știți dacă este autentică sau nu, deci ce abordare adoptați? Aveți grijă, acest lucru poate fi speriat.

Spyware:

Monitorizează ecrane și culege date despre dvs., PC-ul dvs., precum și înclinațiile dvs. perusing fără consimțământul dvs. - în cea mai mare parte, pentru promovarea scopurilor. De asemenea, poate acumula date din manuscrisul dvs. de adrese și chiar din cuvintele dvs. cheie.

Infecție:

Aplicații malware care se pot replica și pot afecta diferite PC-uri.

PROGRAM ANIVIRUS GRATUIT

Programele de însoțire funcționează în mod constant din vedere, protejând PC-ul de contaminare .

Avast

Un program antivirus fără costuri dominat de programele anti-spyware, ostil față de rootkit și de soliditatea de securitate proprie.

AVG GRATUIT

împotriva cererii de infectare de la Grisoft, care protejează în mod natural PC-urile de infecții, oferindu-le informații de bază despre infecții convenabile și securitate.

Microsoft Security Essentials

Oferă o siguranță permanentă pentru calculatorul dvs., care protejează împotriva infecțiilor, a aplicațiilor spion și a diferitelor aplicații răuvoitoare.

Sandboxie

Asigurați-vă un segment sigur pe PC-ul dvs. pentru o peruse mai sigură pe web cu această aplicație gratuită. Acesta este un instrument extraordinar pentru clienții dezvoltați în continuare.

Securitate versatilă

Pentru a începe, asigurați-vă că introduceți cel mai recent program care vă reîmprospătează cadrul de lucru. Acestea includ frecvent actualizări de securitate și de asigurare pentru a vă asigura gadgetul. Contaminate oficial? Repara-l.

Aparate de spargere / eradicare

Cererea de însoțire examinează cadrul dvs. pentru malware, distrugând eventualele contaminări pe care le-ar putea descoperi.

SUPERAntiSpyware

Un eradicator malware cu costuri gratuite care, de asemenea, face o lovitură la rootkits, viermi, spyware, paraziți și adware.

Malwarebytes

un software excepțional de respectat și de succes care recunoaște și elimină programele scareware și malware de pe computerul dvs Source .

November 28, 2017