Back to Question Center
0

Semalt Expert pe Ghidul de infectare, spyware și malware Security

1 answers:

Malware (un termen pentru programul răuvoitor) este o aplicație destinată să pătrundă sau să dăuneze unui PC în absența avizului dumneavoastră. Malware încorporează viermi, infecții PC, armăsari troieni, spyware, scareware și asta e doar vârful aisbergului. Acesta poate fi disponibil pe site-uri și mesaje sau acoperit în documentele descărcabile.

O abordare ideală pentru a se abține de la a fi contaminate este să rulați un program decent de protejare împotriva infecțiilor, să efectuați ieșiri intermitente pentru spyware, să nu vă atingeți de conexiuni sau site-uri de e-mail suspecte. Fie ca atare, con artiștii sunt complicați: acum și apoi malware-ul este mascat în mod șocant ca un e-mail de la un partener sau un site util. Într-adevăr, chiar și cei mai atenți dintre utilizatorii web vor primi probabil viruși mai devreme sau mai târziu - computer networking services llc.

Pe șansa pe care o faci, există o mulțime de programe gratuite de intervenție accesibile pentru a vă permite să o evacueze. Igor Gamanenko, Managerul de Succes al Clienților din Semalt , enumeră câțiva mai jos.

Scareware:

Răsfoiți și apare un ecran abrupt veritabil și vă avertizează că există o problemă pe PC-ul dvs., de exemplu: "PC-ul dvs. poate fi contaminat cu aplicații spyware dureroase. Este necesară expulzarea promptă. Pentru a examina, faceți clic pe "Da" Nu știți dacă este autentică sau nu, deci ce abordare adoptați? Aveți grijă, acest lucru poate fi speriat.

Spyware:

Monitorizează ecrane și culege date despre dvs., PC-ul dvs., precum și înclinațiile dvs. perusing fără consimțământul dvs. - în cea mai mare parte, pentru promovarea scopurilor. De asemenea, poate acumula date din manuscrisul dvs. de adrese și chiar din cuvintele dvs. cheie.

Infecție:

Aplicații malware care se pot replica și pot afecta diferite PC-uri.

PROGRAM ANIVIRUS GRATUIT

Programele de însoțire funcționează în mod constant din vedere, protejând PC-ul de contaminare .

Avast

Un program antivirus fără costuri dominat de programele anti-spyware, ostil față de rootkit și de soliditatea de securitate proprie.

AVG GRATUIT

împotriva cererii de infectare de la Grisoft, care protejează în mod natural PC-urile de infecții, oferindu-le informații de bază despre infecții convenabile și securitate.

Microsoft Security Essentials

Oferă o siguranță permanentă pentru calculatorul dvs., care protejează împotriva infecțiilor, a aplicațiilor spion și a diferitelor aplicații răuvoitoare.

Sandboxie

Asigurați-vă un segment sigur pe PC-ul dvs. pentru o peruse mai sigură pe web cu această aplicație gratuită. Acesta este un instrument extraordinar pentru clienții dezvoltați în continuare.

Securitate versatilă

Pentru a începe, asigurați-vă că introduceți cel mai recent program care vă reîmprospătează cadrul de lucru. Acestea includ frecvent actualizări de securitate și de asigurare pentru a vă asigura gadgetul. Contaminate oficial? Repara-l.

Aparate de spargere / eradicare

Cererea de însoțire examinează cadrul dvs. pentru malware, distrugând eventualele contaminări pe care le-ar putea descoperi.

SUPERAntiSpyware

Un eradicator malware cu costuri gratuite care, de asemenea, face o lovitură la rootkits, viermi, spyware, paraziți și adware.

Malwarebytes

un software excepțional de respectat și de succes care recunoaște și elimină programele scareware și malware de pe computerul dvs.

November 28, 2017