Back to Question Center
0

Semalt Expertiză: Google Maps ca noua formă de marketing social media

1 answers:

Nu cu mult timp în urmă, Google Plus a fost principalul furnizor al tuturor informațiilor cu privire laafacere locală. Cu toate acestea, compania mea pe Google a luat deja site-ul pentru proprietarii de companii. Utilizatorii de astăzi pot utiliza Google Maps pentru a avea un aspect similarfuncționalitate. Unele analize SEO văd Google Maps ca o mască socială în deghizare. Multe companii au adoptat această abordare pentru a deveni socialetehnicile de marketing media produc fructe pe Google Maps - cctv cameras for home uk.

Hărți Google nu este un site social media, ci are unele asemănări cu cele comuneplatforme media sociale. Tactele tradiționale de marketing social media (SMM) se aplică la Hărți Google la fel ca în rețelele sociale. Google Maps arepotențialul de a vă crește capacitatea de clasare.

Managerul de succes al clienților din Semalt ,Nik Chaykovskiy explică caracteristicile prezente în hărțile Google, care pot avea un impact asupra cifrei de afaceri a clienților .

Prezentare generală a unei afaceri pe hărți

Fiecare afacere are o carte care conține informații cum ar fi date despre locație,recenzii ale clienților și fotografii ale firmei. În partea superioară, există un rezumat al informațiilor, cum ar fi fotografia de pe copertă, estimarea prețului îndolari, evaluarea stelelor utilizatorilor, categoria de afaceri și un link pentru direcția fizică a locației. Google Maps oferă o platformă similară cu unapentru ca media socială să includă:

  • Salvați caracteristica. Se poate salva căutarea sau site-ul să se refere la ea mai târziu.
  • Caracteristică din apropiere. Acestea sunt informații despre întreprinderi similare din categoria respectivăajungeți de la locația curentă a utilizatorului. Google anunță că aproape 80% din aceste căutări provin de la browserele de telefonie mobilă..Acest rezultatintensifică nevoia de a face site-ul mobil prietenos
  • .
  • Trimiteți la telefonul meu. Utilizatorii de telefonie mobilă care dețin un cont Google pot utiliza această funcție pentru a partaja alink-ul sau o locație de afaceri.
  • Share. Există o permalink pentru a ajuta utilizatorii să trimită informațiile de utilizator la diferitelocuri. Puteți scurta legătura utilizând codul pe care Google îl oferă.

Aspectul social al Google Maps

Utilizatorii ajung să vadă o fotografie. Clienții au posibilitatea de a partaja imagini în această secțiune.Există un loc special creat pentru evaluarea de către utilizatori. Un utilizator poate evalua o afacere sau poate lăsa un comentariu. Utilizatorii pot crea hărți personalizateunde pot include "petele" preferate, cum ar fi afacerile.

Întreprinderile locale ar trebui să încurajeze utilizatorii să revizuiască afacerile. De asemenea, pot fi încărcate persoanefotografia lor pentru a face oamenii să obțină o vizualizare a ceea ce se așteaptă. Cu cât o afacere are mai multe recenzii, cu atât compania devine mai multă colegăla partajarea de la egal la egal. Întreprinderile pot asculta ceea ce spun clienții și fac ajustările necesare.

Concluzie

Hărți Google reprezintă o înlocuire a serviciului Google Plus Local. Inițial, Google a subliniat creareao rețea socială locală pentru întreprinderi. În această epocă, hărțile Google pot ocupa o poziție similară cu modificările recente din algoritmul Google.Este posibil ca Google Maps să nu fie o rețea socială, ci să aibă și anumite caracteristici legate de marketingul social media. De exemplu, utilizatorii au o șansă săsă-și promoveze afacerile și serviciile prin includerea unei locații. Se poate îmbunătăți SEO folosind meta tag-uri și localizate și plătiteanunțuri direcționate. Google pune un accent deosebit pe SEO-ul local, precum și pe clasarea afacerilor folosind locația lor geografică. Googlehărțile ar putea avea un impact mare asupra marketingului, la fel ca și mediile sociale.

November 27, 2017