Back to Question Center
0

Semalt explică caracteristicile autorității și construirea de legături cu pinguinii în timp real

1 answers:

Google a lansat în cele din urmă algoritmul Penguin 4.0, care procesează în timp real.Anunțul Penguin 4 - βασιλικος πολτος απιβιτα τιμη.0 este de aproximativ două puncte principale. Primul este că Penguin va putea să lucreze în timp real, ceea ce va ajutaîntreprinderile digitale stagnante avansează atâta timp cât elimină și dezactivează SEO de calitate scăzută. Penguinul este acum mai granulat și mai puternicadăugați sancțiuni individuale pentru link-uri la nivel de pagină și penalități la nivel de cuvânt cheie de la versiunea 2.0.

Ponderea factorilor de clasificare cunoscuți se poate schimba pe măsură ce Google integrează Pandași Penguin în algoritmul lor de clasificare. În plus, Penguin elimină importanța notificărilor și anunțurilor de tip "tweak"se actualizează constant când Google accesează cu crawlere web-ul.

Managerul de succes al clienților din Semalt ,Ivan Konovalov oferă o perspectivă asupra aspectelor cruciale ale procesării în timp real a pinguinilor.

Legăturile sunt încă importante

John Mueller, Gary Illyes și Matt Cutts au clarificat importanța și relevanțade link-uri ca un semnal de clasificare. Ei avertizează, de asemenea, împotriva pericolului de a se baza în principal pe link-uri ca o strategie de marketing și SEO și de afaceriproprietarii nu ar trebui să se concentreze asupra lor în izolare. Acestea ar trebui să fie produsul unui marketing remarcabil.

Obiectivele Google

 • Anunțul Penguin 4.0. Concentrați-vă pe crearea unor site-uri web convingătoare
 • Scheme de legături. Conținutul unic și relevant vă ajută să promovați o afacere altorasite-uri care vor contribui la generarea de legături de înaltă calitate înapoi la acestea
 • Reguli pentru webmasteri. Ajutați întreprinderile să se gândească în afara casetei și să iasă în evidență de la concurenți.
 • Anunțul original de pinguini. Subliniază necesitatea creării de site-uri web convingătoare

Potrivit Google, calitatea materialului este esențială, permițând astfel oamenilor să știedespre asta contează. Creșterea gradului de conștientizare merge mână în mână cu calitatea și trebuie să construiți relații cu alți bloggeri și site-uriproprietarii ca o platformă de pornire pentru a construi legături care vor mișca acul. Majoritatea oamenilor construiesc site-uri înainte de a-și putea stabili locațiilevaloare..Soluția este de a crea valoare și de a crea un strat de legătură în partea superioară.

Strategii de construire a legăturilor

Pe baza gândirii de mai sus, aici sunt câteva modalități de a construi tactici:

 • 1. Prospectarea de bază. O gamă de operatori avansați de interogare ajută un utilizator lagăsiți pagini cu clasamente înalte, care sunt relevante pentru produsul și serviciile necesare. Prin urmare, conținutul mai relevant pe care îl aveți,cu atât va fi mai ușor să găsiți că link-ul unor resurse similare și luați în considerare legătura cu dvs.
 • 2. Căutarea competitorilor. Privind la legăturile pe care concurenții le folosesc vă va ajuta să găsițiopțiuni pentru plasarea conținutului dvs. la resurse cu valoare ridicată.
 • 3. Vizitarea postului de oaspeți. Se face în publicul unui alt site și ar trebui să se facă într-un mod natural considerând calitatea ca primăprioritate.
 • 4. Conținut + Outreach. Cu un fundal de mare conținut, se pot găsi site-uri care leagăla alte articole și pentru a găsi proprietarii lor pentru a vedea dacă acestea pot link-ul înapoi. În mod ideal, conținutul site-ului ar trebui să se bazeze pe ceea ce există deja
 • 5. Broken Link Building. Acest punct este similar cu # 4, dar această tehnică aratăpentru link-uri rupte la conținut considerat important pentru afacere. Ajută la o punte de legătură, ajutând proprietarul site-ului cu o simplăalternativă cu ajutorul conținutului dvs.
 • 6. Organizațiile locale pot accepta o sponsorizare în schimbul unui link de marcăîn site-ul lor, care generează legături solide pentru afacerile locale legat de locația fizică .
 • 7. Apăsați și ajutați PR în expunere, generând legături și construind încredere și relevanță.

Cel mai bun SEO vine în jos pentru a face sens. Cele mai multe dintre listele de director spamnu au sens și există doar în scopuri SEO. Aceasta a dus la situația în care multe site-uri au link-uri de top-greu cu conținut redus.Prea mult timp și efort depus pentru construirea link-urilor aduce o valoare foarte mică site-ului sau chiar nici o valoare deloc. SEO ieftin emanădin cererea sa ridicată. Din fericire, Penguin 4.0 va pune salariul la tactici riscante, cu valoare redusă. Este posibil să fie nevoie de o reglare fină, ci de construirea de legăturinecesită construirea unui conținut de calitate și sensibilizare .

November 27, 2017