Back to Question Center
0

Semalt explică ce conținut generează cele mai multe linkuri pentru proprietarii de afaceri

1 answers:

Clădirea legăturilor prezintă o mare incertitudine. Se mărește site-ulvizibilitate, dar prezintă și riscul de a avea clasări mai mici în căutarea Google. Întreprinderile beneficiază de legături de înaltă calitate care provin de la acesteasite-uri media majore, organizații de afaceri proeminente și site-uri bazate pe context.

Legăturile de calitate slabă afectează clasamentul site-urilor web - 3 battery vape. Astfel de legături provin de obicei din sursecum ar fi editorii de calitate scăzută și cei care vinde link-uri. Este greu de evaluat calitatea unei legături datorită diferitelor modificări de pe piață.Cu toate acestea, ei încă ajută Google și motoarele de căutare să rang site-uri.

Andrew Dyhan, Managerul de succes al clienților din Semalt Serviciile digitale explică ce factori fac ca conținutul să genereze mai multe linkuri.

Diferența dintre legături și acțiuni

Legăturile conectează un site web la altul, în timp ce acțiunile se conectează socialconținut media către anumite site-uri web. Ambele contribuie la creșterea traficului pe site și la creșterea gradului de conștientizare. Prin urmare, link-urile sunt o resursă utilăpentru SEO, deoarece stimulează clasarea unei afaceri pe coada de căutare, indiferent de acțiuni.

Începeți câștigarea de legături

Întreprinderile sunt sfătuite să înceapă să câștige legături de la calitatea superioarăei creează..Este mai bine să câștigi legături, să ceri pentru ei sau să faci altceva decât să plătești. Astfel, puteți evita sancțiunile princâștigați legături. Google penalizează orice legături de calitate scăzută sau cumpărate pe care le găsesc în timpul evaluării. Legăturile de înaltă calitate au o ancoră naturalătexte și nu va fi niciodată penalizată. Site-urile extrem de autoritare și de încredere găzduiesc aceste link-uri, făcându-le greu să cumpere.

Sancțiunile pot degrada o pagină web sau un întreg site web, reducând astfelcantitatea de trafic Aceste site-uri nu apar în prima pagină a motorului de căutare. Potrivit lui Andrew Dyhan, această tactică este destinatăîndreptați webmasterii în legături de câștig.

Momeală legată de școală

Momeala legată este o strategie folosită pentru atragerea atenției și încurajarea vizitatorilorpentru a crea hyperlink-uri către site. Câștigarea legăturilor cu conținut de calitate seamănă cu momeala legată, pe măsură ce o lucrează până când este perfectăsuficient pentru a publica. Unul permite apoi oamenilor influenți să știe despre asta și speră că legăturile ar începe să curgă. Momeala legăturii nu a fosta folosit doar ca conținut bazat pe text, deoarece a inclus instrumente și calculatoare online. Experții la seminar au descoperit că sunt negriconținutul este sigur de a obține de la 20 la 50 de ori mai mult de descărcare de conținut gated.

Pentru a rezuma ce conținut primește mai multe linkuri, ar trebui să menționăm următoarele:

  • Conținut susținut de cercetare și jurnalism care formulează opinii obține majoritatea legăturilor
  • 75% din articolele eșantionate aleatoriu au link-uri zerosugerând o abundență de conținut slab și lipsa amplificării conținutului
  • 85 la suta din continutul bazat pe text are mai putin de 1000cuvinte. Conținutul trebuie să aibă mai mult de 1000 de cuvinte pentru a primi mai multe linkuri
  • Lista-posturi și de ce-posturi primesc mai multe linkuri decât formatele de conținut

Lucrările de marketing pentru conținut atât pentru întreprinderile mari, cât și pentru cele mici. Cu toate acestea,cea mai mare parte a conținutului publicat nu are legătură cu demnitatea. Prioritizarea dezvoltării conținutului este cheia succesului. In plus,conținutul îmbunătățit necesită o promovare constantă prin contactarea cu influențatori, prin investiții în promovarea plătită, utilizând mai multe formatedin conținutul furnizat, petrecerea timpului suficient pentru promovarea conținutului și desfășurarea promoțiilor de mai multe ori, dacă afacerea dumneavoastră a ajunsrentabilitatea investițiilor .

November 27, 2017