Back to Question Center
0

Semalt explică ce SEO aspecte ar trebui să aveți grijă în dezvoltarea web

1 answers:

Dezvoltarea unui site poate fi comparată cu construirea unei case: dacă are un slabatunci nu va fi stabilă. Unele lucruri trebuie făcute dacă vrei să trăiești în ea. Pentru site-uri web, baza este căutareaoptimizarea motorului (SEO) - vizag 4k video.

Când dezvoltați un site web, indiferent dacă este vorba despre un reproiect completsau o actualizare, atunci trebuie să vă gândiți la SEO. Iată de ce:

  • > te va economisi mult timp
  • > te va câștiga un rang mai înalt
  • > vă va oferi mai mult trafic plus vă va face mulți bani

Pentru a vă ajuta să vă bucurați de aceste avantaje, Ivan Konovalov, managerul de succes al clientului Semalt ,a făcut o listă de puncte SEO pe care ar trebui să le luați în considerare atunci când dezvoltați și proiectați site-ul companiei dvs.

1. Arhitectură și crearea de link-uri

Folosind casa de analogie, veți observa că are o mulțime de piese. De exemplu,aveți instalații sanitare, mobilierul, izolarea, amenajarea teritoriului, vopseaua și lista continuă. Toți aceștia trebuie să lucreze împreună pentru a creaun spațiu util. Același lucru este valabil și pentru site-ul dvs. - trebuie să fie rearanjat într-o manieră logică. Acum, aceasta este arhitectura site-uluiare grija de. Interconectarea, pe de altă parte, asigură accesarea tuturor paginilor conexe ale site-ului dvs. web.

2. Crawlability

Google și alte motoare de căutare accesează cu crawlere paginile web și apoi indexeazălor. Indiferent dacă optați pentru XML, AJAX, Flash sau JavaScript, asigurați-vă că conținutul este dinamic. Sunteți descurajați să utilizați AJAXdeoarece paginile codificate folosind acest limbaj de codare sunt dificil de accesat cu crawlere și ulterior indexate..Verificați dublu site-ul dvs. webfișierele robots.txt pentru greșeli.

3. Funcționalitate

Singurul scop al site-ului dvs. este să vă vindeți marca. Fiecare caracteristică ar trebui să ajutepentru a servi acest scop. Fie că este vorba de un meniu de checkout, de catalog sau de orice altceva vă puteți gândi. Asigurați-vă că nimic nu compromitesite-ul de funcționalitate, astfel încât să fie în căutarea pentru link-uri rupte și alte erori în timpul etapei de dezvoltare web. Ori de câte ori decidețipentru a reprograma site-ul dvs., asigurați-vă că noua versiune a site-ului dvs. este găzduită pe un server "dev" separat. Niciodată nu încercați să faceți liveschimbări. Ai putea pierde mii de dolari.

4. Design prietenos pentru mobil

Viteza de încărcare a paginilor web merge mână în mână cu prietenia mobilă. La fel deastfel, trebuie să li se acorde o prioritate ridicată. Cel mai bun lucru este că ambele pot fi făcute în timpul etapelor de dezvoltare ale dvs.site-ul web. Spuneți clienților dvs. agonia paginilor cu încărcare lentă. Găsiți modul de testare a scripetelor și a foilor de stil. Nu uitaamânarea încărcării JavaScript. Acest lucru asigură că site-ul dvs. Web va funcționa fără probleme. Dedicați timp pentru o optimizare optimă a conversieitactică. Indicatorii de performanță și analizele dvs. ar trebui să vă ghideze. Nu uitați o filă de chemare la acțiune a paginii dvs. de pornire.

5. Viteza și experiența utilizatorului

Cu aproximativ 60% din căutările organice efectuate pe dispozitivele mobileesențial să încorporați un design "prietenos pentru dispozitive mobile". Aceasta poate fi orice, de la comprimarea fișierelor de imagine la creșterea vitezei. Dacăsite-ul dvs. poate fi accesat pe toate dispozitivele, atunci sunteți bine să mergeți.

November 27, 2017