Back to Question Center
0

Semalt explică cum să profitați la maximum de marketingul de conținut și de interrelația SEO

1 answers:

Marketingul de conținut și strategiile de optimizare a motorului de căutare sunt strânsconectate și atunci când sunt combinate corespunzător, ele sunt mai bune decât PB & J. Aceste două tactici vizează doar să le dăm oamenilor exact ceea ce au nevoie.Pentru ca conținutul dvs. să fie găsit de către potențialii clienți, aveți nevoie de motoare de căutare - criar novo blog blogspot login.

Frank Abagnale, managerul de succes al clienților companiei Semalt Serviciile digitale explică modul în care aceste două strategii funcționează, împărtășesc cunoștințele despre elementele importante ale unei pagini web care ar trebui să fieoptimizat atât pentru oameni, cât și pentru motoarele de căutare.

Obținerea cuvintelor cheie potrivite

De ce faci acest lucru pentru motoarele de căutare: cuvintele cheie sunt principalele caracteristici carepermiteți găsirea paginilor dvs. Experții SEO inteligenți investighează nu numai termenii din industrie pe care doresc să le clasifice, ci și cuvintele și expresiilepe care spectatorii le pot folosi pentru a le descoperi. SEO mai inteligent îmbunătățește informațiile în jurul expresiilor cheie de trei sau mai multe cuvinte care suntindirect legate de serviciul sau produsul dvs. Acest lucru reduce în mod drastic concurența și traficul, făcându-le mai ușor de clasat.

De ce faci asta pentru oameni: Căutările pe termen lung ale cuvintelor cheie au o tendințăpentru a transforma în conduce și vânzări bine. Pentru a lovi aurul de marketing al conținutului, trebuie să găsiți mai multe cuvinte cheie lungi și să le acordați un rang înalt.

Obținerea etichetelor pentru titlul corect și descrierea meta

De ce faceți acest lucru pentru motoarele de căutare: Aceste descrieri nu sunt la felesențiale pe măsură ce acestea erau în clasament, dar pot afecta în mod indirect modul în care vă clasificați. Un titlu și o explicație excelentă măresc numărulcăutătorii "semnificativi" care selectează pe lista dvs., prezentând astfel calitatea. Acest lucru rezultă în lista care se ridică în rânduri.

De ce faceți acest lucru pentru popor: acestea sunt singurele informațiivizibilă pentru oameni după căutarea în formă de listă. O explicație care reprezintă exact conținutul paginii dvs. și care vorbeștela motivul de căutare al unui utilizator, este un apel la acțiune pentru ca oamenii să aterizeze pe pagina dvs. În acest fel, atrageți vizitatori relevanți care sunt conștiențidin ce să vă așteptați de la pagina dvs.

Utilizarea cuvintelor cheie și a variațiilor lor în corpul textuluiși în etichetele imaginii alt, o dată sau de două ori din nou în subtitrările

De ce faceți acest lucru pentru motoarele de căutare: Atenția motoarelor de căutarea trecut la etichetele antetului. Faceți acest lucru pentru dvs. prin introducerea cu ușurință a cuvintelor cheie și a variațiilor acestora. Este vorba despre utilizareaa cuvintelor corelate .

De ce faci asta pentru oameni: Oamenii au tendința de scanareprin intermediul online decât citirea. Subcuietoarele sunt minunate pentru scanare și pot atrage oamenii să citească o pagină făcând să pară mai ușor de citit.

Pe lângă toate cele menționate mai sus, conținutul ar trebui să fie atrăgătorpentru a atrage și a menține vizitatorii. Informațiile ar trebui să fie ușor de găsit, altfel acestea devin inutile. Atât SEO, cât și marketingul de conținutar trebui să lucreze în legătură, deoarece fără un conținut care să fie citit de oameni, tehnicile SEO ar fi considerate doar spam. Deci, creând unconținut care merită citit și partajat este obiectivul principal pe care trebuie să ne concentrăm.

November 27, 2017