Back to Question Center
0

Semalt explică de ce ar trebui să optimizați fotografiile pentru SEO

1 answers:

Optimizarea imaginilor este o parte esențială a întregii activități la fața loculuistrategie, astfel încât ar trebui să luați în serios optimizarea imaginii SEO, mai ales dacă conținutul vizual este nucleul campaniei dvs. de marketing.Acesta este motivul pentru care constructorii site-urilor web, cum ar fi WordPress, oferă formatul de imagine automat ca parte integrantă a optimizării lor la fața locului - 3v co.

Optimizarea imaginilor ar trebui să acopere imaginile de pe site-ul dvs.inclusiv antetul, imaginile prezentate și imaginile încorporate. Managerul de succes al clienților din Semalul , Igor Gamanenko explică de ce imagineaoptimizarea este importantă pentru performanța dvs.

Căutare imagini

Când optimizați imaginile cu formatarea corectăși vor fi afișate, vor apărea pentru o căutare de imagini înrudită într-un motor de căutare. Dacă imaginile dvs. au fost afișate pe imagini Googlecăutări, veți obține mai mult trafic și veți îmbunătăți vizibilitatea mărcii dvs. Când optimizați toate imaginile și creați o calitate superioarăconținut, veți vedea o creștere semnificativă a traficului.

Viteza site-ului

Dacă încărcați imagini de înaltă rezoluție pe site-ul dvs.,acesta va deveni lent și utilizatorii vor trebui să aștepte pentru a ajunge la conținutul principal al site-ului. Viteza redusă a site-ului înseamnă o experiență rău pentru utilizatorivizitatorii, în special dacă browserul utilizatorului descarcă fișierele imagine.

Probleme de încărcare

Problemele legate de încărcarea imaginilor sunt frecvente chiar și atunci când problema este rezolvatănu are nimic de-a face cu serverul tău. Într-un astfel de scenariu, vizitatorul site-ului va citi articolul, dar nu va vedea niciun fel de imagini, doar câtevaspoturile unde ar trebui să fie fotografiile. Când vă optimizați fotografiile prin adăugarea de alt text către acestea, vizitatorii site-ului dvs. nu văddar poate citi ce reprezintă fotografia după apariția unei probleme de încărcare a imaginii.

Cum să optimizați fotografiile site-ului

Compress

Comprimarea imaginilor îmbunătățește viteza de încărcarede pe site-ul dvs. web. Având în vedere că majoritatea vizitatorilor dvs. accesează site-ul dvs. pe dispozitive mobile, nu este necesar să încărcați o rezoluție înaltăimagini cu greutatea de megaocteți. Ar trebui să tăiați dimensiunea fotografiilor, menținând în același timp o calitate decentă. De asemenea, formatați-vă fotografiilepentru web, și anume PNG, GIF și JPG. De asemenea, puteți șterge metadatele fotografiilor pentru a reduce dimensiunea și mai mult.

Trimiteți Titlu

Atunci când utilizați fotografii gratuite de pe web sau fotografii de fotografie,ar trebui să schimbați titlurile tehnice atașate acestora, cum ar fi numere și litere lungi de caractere, oferindu-le descrieri scurte exactea ceea ce reprezintă. De asemenea, puteți include și câteva cuvinte cheie care se referă la afacerea dvs., dacă aceasta corespunde cu ceea ce se află în fotografie.

Etichete de configurare

Întotdeauna includeți etichetele alt care descriu ce esteîn imagine. De exemplu, includeți cuvinte precum "femeie", "mănâncă" dacă este o imagine a unei femei care mănâncă un fruct.

Creați legendă

De asemenea, cunoscut sub numele de descriere altceva, subtitrarea estece apare atunci când fotografia nu se încarcă. De asemenea, descrie imaginea indexului de căutare Google. Această opțiune vă permite să descriețiimagine într-o singură propoziție.

Alinierea imaginilor

Aliniați strategic imaginile cu celelalteconținutul este mai bun decât plasarea acestora între paragrafe.

Este posibil ca optimizarea imaginilor să nu se situeze în partea de sus a ecranuluidar trebuie să o faceți din cauza beneficiilor menționate și nu durează decât câteva minute pentru a realiza acest lucru.

November 27, 2017