Back to Question Center
0

Semalt explică modul de creare a meta-descripțiilor care generează trafic în comerțul electronic

1 answers:

În orice afacere, atragerea traficului este una dintre modalitățile de a ajunge la noile culmi. Candrulând Search Engine Optimization (SEO), meta-tag-urile și descrierile sunt zonele esențiale pentru a plasa cuvinte cheie competitive. Meta e-commercedescrierile sunt anunțurile scurte.

Meta tagurile HTML oferă unui server informații valoroase despre o pagină web - sottovuoto a campana da casa. Este intotdeaunao etichetă meta-tag pentru descrierea conținutului paginii, meta-tag pentru informații privind drepturile de autor și o meta-etichetă care conține robots.txt. De exemplu,
" ".

Etichetele meta descriptive sunt importante în special în marketingul social media.Oferă stimulente pentru dominație și relevanță atunci când partajarea paginilor devine prea frecventă. Astfel, SMM este o metodă principală de preluareclienți. Ajută start-up-urile inițiale să învingă concurenții și să le ofere tuturor șansa de a domina în nișele lor.

Nik Chaykovskiy, managerul de succes al clientului Semalt descrie aspectele cheie pe care trebuie să le țineți cont atunci când creați descrieri meta.

Când se utilizează meta descrieri

Pentru un anumit set de cuvinte cheie, o meta descriere poate fi benefică pentru a faceunele conversii. Descrierea Meta oferă spectatorilor încă o confirmare a relevanței conținutului dvs. pentru un anumit set de cuvinte cheie.Interogările de căutare, care arată asemănătoare, necesită o descriere meta pentru a rupe cravata.

Semalt recomandă implicarea cuvintelor cheie lungi pentru meta descrieri. Dacă conținutulimplică mai mult de trei cuvinte cheie, nu le folosiți în descrierea meta..Motorul de căutare poate greși cu ușurință din cauzacuvinte cheie de umplutură, care, la rândul său, vă câștigă un drapel. Ar trebui să luați o porțiune din acea pagină și să utilizați un fragment pentru a se afișainformațiile privind interogarea de căutare.

Scrierea unui bun e-commerce Meta Descriere

Pentru multe aplicații, cea mai bună lungime pentru o descriere meta este de maximum 160 de caractere.De exemplu, Google ca companie are un site web cu o descriere meta, care conține 159 de caractere. Aceasta include chiar spații ca caractere.

Atunci când faceți o descriere bună a meta-ului, este important să o considerați un tweet sauun post pe Facebook. Twitter are limita de 160 de caractere. De asemenea, puteți urma câteva dintre următoarele recomandări:

  • Utilizați cuvinte cheie. Frazele de căutare prezintă conținutul, care este relevant pentru ceea ceutilizatorul caută. Este relevanța pe care o reprezintă pentru unii dintre factorii care fac algoritmul să vă fie înalt .
  • Utilizați verbe. Verbul cere persoanei să ia o acțiune imediat. Poți să foloseștio expresie ca "Căști de la magazin la Jumia".
  • Utilizați chemarea la acțiune. Combinați o descriere meta cu acțiuni precum "magazin", "descărcare" sau "cumpărare".
  • Construiți șabloane. Este prea obositor să scrieți o nouă descriere meta pentru fiecarepagină. Folosind șabloanele, puteți să-l ușurați.

Meta descrieri ajuta site-ul dvs. rang mare prin mijloace indirecte. Mulțioamenii nu reușesc să-și dea seama că câștigarea unei poziții de top nu presupune neapărat clicuri. Descrierile meta conversia o persoană care vizualizează o paginăapasă-l. Acesta conține informații valoroase care au sens în interogările de căutare pentru un anumit set de cuvinte cheie. Ele au, de asemenea, un altulmare lucru, descriere grafic deschis. Meta-etichetele sunt suficient de scurte pentru a fi prezentate pe posturile de social media. Angajamentul în mediul social este unul dintremodurile de backlink și relevanță pot spori SEO oferindu-vă mai mulți vizitatori.

November 27, 2017