Back to Question Center
0

Semalt explică modul în care Google "e-mail Markup" Face e-mailuri tranzacționale stand out

1 answers:

Etichetarea prin e-mail este definită ca un design de date bine gândit care face caanumite tipuri de e-mailuri afișează conținutul mai bine. Înregistrarea și organizarea adecvată a conținutului e-mail marcat vor fi făcutevă oferă posibilitatea de a colecta date suplimentare și de a ajunge la clienți în aplicațiile Google, cum ar fi Calendar sau Inbox.

În contextul comerțului electronic, acest lucru implică expedierea și confirmareaalertele pot primi o manipulare unică în caseta de e-mail, ceea ce îmbunătățește experiența utilizatorului. Jack Miller, expertul din Semalt Serviciile digitale explică aspectele legate de utilizarea marcajelor de e-mail - autumn racing fascinators.

Marcare e-mail pentru confirmări de comenzi

Mai jos este un exemplu de Legare de date (JSON-LD) care începe cu un script HTMLeticheta cu forma "application / ld-json":

Următorul pas prezintă perechi de chei suplimentare care partajează date cu sistemulcare traduce informațiile structurate:

Chiar și fără cunoașterea JSON, ar trebui să fie destul de simplu să înțelegem acest lucruo persoană a cumpărat "un produs unic" de la "SomeDistributor.com" pentru 60 de dolari.

Următoarele proprietăți sunt necesare pentru ca marcarea e-mail să funcționeze pentru confirmarea comenzii:

 • Număr de comandă - indică identificarea vânzătorului
 • PriceMurrency - utilizează formatul format din trei litere conform ISO 4217
 • Comerciant - este numele unei organizații sau al unei persoane
 • Oferta acceptată - include prețul, clasificarea, categoria și mult mai mult din produsul achiziționat
 • Etichetarea prin e-mail are, de asemenea, diferite proprietăți recomandate și opționale pentrumesaje de confirmare a achiziției.

  Notificări prin e-mail pentru livrare

  O alertă de navigație poate fi marcată și prin adunarea sau JSON-LD sau microdatala un șablon de e-mail HTML, după cum se arată în exemplul de mai jos:

  Exemplul descrie doar proprietățile necesare, dar include și comanda EmailMarkup, o multitudine de proprietăți suplimentare pot fi adăugate pentru a spori experiența cumpărătorului. Aceasta include adresa URL de urmărire și numărul de urmărire pentruspecificând codul de urmărire al operatorului de transport și creând un link de pachet de urmărire în Gmail sau în cutia Google respectiv.

  Cei cumpărători vă vor vedea mesajele îmbunătățite?

  Acești cumpărători din căsuța de e-mail Google vor beneficia de beneficiile optime pentru intervenția de marcare prin e-mail.Deoarece Gmail este utilizat de peste 1 miliard de persoane, îmbunătățirea mesajelor pe Gmail are un public potențial foarte mare.

  Este necesară înregistrarea

  Numai expeditorii înregistrați pot beneficia de e-mail. Google solicită următoarele pentru a înregistra un utilizator:

  • Autentificarea mesajelor utilizând fie Mail Mail Identified Mail, fie Cadrul Policy Policy
  • E-mail de eroare gratuit Marcare
  • Plângerile legate de spam trebuie să fie scăzute
  • Istoricul trimiterii a peste o sută de e-mailuri pe zi către adresele Gmail
  • Toate mesajele trebuie trimise de la o adresă de e-mail fixă ​​
  • Trebuie să respectați regulile stabilite de expeditorul în vrac al Gmail

  Un client informat este cel mai probabil să fie un client fericit. Achizițiile online se așteaptăcomunicarea cu dealerii atunci când un produs este comandat și expediat. Majoritatea comercianților trimit adesea o confirmare completă șilivrările de e-mailuri de alertă. Cu toate acestea, în cazul întreprinderilor mari sau mijlocii, adăugarea unei cantități semnificative de date structuratemarcarea ar putea fi mai bună cu acele e-mailuri pentru unii cumpărători.

  November 27, 2017