Back to Question Center
0

Semalt explică motivele pentru care Instagram ar trebui să facă parte din fiecare strategie de marketing

1 answers:

În prezent, toate companiile ar trebui să ia în considerare oportunitățile rețelelor socialeprezent. Social media au crescut cantitatea de informații și conținutul digital. De exemplu, cu un total de 1200 de posturi fiecareal doilea pe Instagram, oamenii fac în medie 180 de milioane de actualizări în fiecare zi. Ca rezultat, prezența unei mărci pe Instagram a avutdeveni o necesitate reală - how to buy fake money online. Prin urmare, proprietarii de afaceri trebuie să dezvolte o strategie clară care să ajute compania să profite la maximprezența sa socială într-una dintre cele mai influente rețele sociale .

Alexander Peresunko, Managerul de succes al clienților companiei Semalt Digital Services, explică motivele pentru care prezența Instagram este esențială pentru branduri .

Importanța Instagram pentru mărci

Majoritatea afacerilor țintesc milenarele cu vârste cuprinse între 18-24 de ani de îndată ce acestea reprezintăvenitul anual a fost de 50.000 $ la 74.000 $. Pentru acest segment de public, Instagram este un site preferat de social media. De exemplu,prin intermediul altor canale media sociale, acest grup cheltuiește mult mai puțin - de la 25.000 $ la 49.000 $ anual.

Instagram se situează în categoria primelor zece platforme folosite pentru descoperireproduse. 45,6% dintre utilizatori arată că este mai probabil să-și amintească caracteristicile unui produs dacă l-ar fi văzut mai degrabă pe Instagramdecât în ​​mass-media tradițională.

Cercetările cu privire la modelele de cumpărare arată că brandurile care își creșteau numărulprezența pe Instagram a crescut numărul de achiziții în ultimele șase luni..Platforma Instagram ajută la atingerea audiențelor de bază,să sensibilizeze și să construiască loialitate.

Angajament pe Instagram

Instagram prosperă ca o rețea de succes, deoarece inspiră conținut. Suntpeste 300 de milioane de utilizatori din întreaga lume care petrec cel puțin 257 de minute pe lună pe platformă. Succesul lui Instagram este cauzat deaccentul pe experiența utilizatorilor și calitatea conținutului vizual. Acești factori i-au făcut să se răspândească la nivel global. Instagram a reușita efectuat anul trecut un total de 150 de campanii publicitare plătite și a țintit un venit de 1 miliard de dolari pentru anul în curs. Piața actualăia viziuni foarte grave în afaceri, astfel încât orice întreprindere care caută să reușească.

Realizarea problemei

Aderenții sunt atrași de conținut, iar lipsa acestuia va duce laconsecința lipsei unui impact, atingerea unei reputații mediocre sau neînțelegerea de marcă. Unele dintre modalitățile care ajută la realizareaconținutul câștigător pe Instagram este:

  • Creați imagini frumoase. Conținutul mai frumos și mai original este,cu atât vor fi mai mulți urmași
  • Creați un punct de vedere unic (POV). Adoptați orice unghi vizual care esteatragerea utilizatorilor în campania de marketing a unei mărci
  • Stabilirea identității vizuale. Folosind o placă de spirit, o marcă încearcă săse prezintă împotriva unei anumite dispoziții și tonuri. Tablourile cu aspect de aspect crează aspectul dorit al mărcii

Instagram și viitorul

Motivul pentru care oamenii iubesc imaginile este că evocă emoții și sentimente.Creierul procesează o mare parte a informațiilor în format vizual. Conținutul care constă în cele mai remarcabile imagini creștevizionând potențialul cu 94%, deoarece reușesc să spună povestiri și să-și exprime emoțiile crude. Ființele umane creează conexiuni mai profundecu ceea ce pot vedea mai degrabă decât ceea ce citesc. Viitorul social este în vizual și va continua să elimine mediilebazându-se pe textele în vrac pentru comunicare. Prin urmare, companiile ar trebui să ia acest timp pentru a-și stabili marca folosind cele mai popularerețea, Instagram.

November 27, 2017