Back to Question Center
0

Semalt explică principalele avantaje ale externalizării pentru întreprinderile mici

1 answers:

Este posibil ca o întreprindere mică să aibă nevoie să subcontracteze sarcini sau anumite părți ale activitățiioperațiuni către un terț furnizor de servicii de afaceri. Dacă decideți să delegețiunele responsabilități față de o parte care se află într-o țară străină, la care se face referireca outsourcing offshore. Astăzi, în încercarea de a reduce costurile operațiunilor de afaceri, multeîntreprinderile mici preferă externalizarea ca o alternativă la ocuparea forței de muncă la fața locului.Michael Brown, managerul de succes al clienților Semalt Services Digital, povestește despreprincipalele avantaje ale externalizării pentru întreprinderile mici .

  • Trecerea de la costuri fixe la variabile. De exemplu, aveți un contabil la fața locului.El sau ea va avea nevoie de un birou, calculator, asigurare de sănătate, ceai și un salariu lunar,și totuși să fie un început, este posibil să nu existe prea mult de lucru pentru tot personalul de la început.Externalizarea rezolvă acea dilemă pentru dvs. Când vă externalizați contabilitatea companieiresponsabilități, plătiți o singură taxă pentru munca efectuată, nu trebuie să furnizațiresurse și, de fapt, veți obține un loc de muncă mult mai bun, deoarece plătiți doar pentru un loc de muncăeste perfect făcută. Chiar dacă sarcinile pe care le externalizați sunt recurente, putețiangajați întotdeauna o altă persoană data viitoare.
  • Obțineți mai mult timp pentru partea de afaceri a lucrurilor. Proprietari de afaceripot lipsi sincer timpul pentru a avea grijă de partea tehnică a lorAfaceri. Aceasta include lucruri precum designul web, marketingul de conținut, SEOși mult mai mult. Prin externalizarea acestor responsabilități, veți avea parte deo mulțime de timp pe mâinile dvs. pentru a avea grijă de afaceri în sine. Focalizați-văatenția asupra satisfacției clienților și permiteți altora să facă tehnicileactivități pentru dvs.
  • Accesați economiile de scară la fel ca și marii jucători din industrieutilizare. Jucătorii mari din industria dvs. de nișă își pot permite să aibă o in-houseo mulțime de talente, și asta te va pune în față. Nu poțipermiteți-vă să aveți talent propriu-zis. Externalizarea vă oferă posibilitateaangajați talente de top la preț scăzut, nu numai din țara dvs., ci din străinătatede asemenea. Deoarece acest lucru nu va fi un cost fix, veți putea economisi bani.
  • Orientarea resurselor umane acolo unde sunt necesare. Angajarea și instruireaangajații sunt costisitori. Fiind un start-up, afacerea dumneavoastră lucrează foarte probabilva rămâne cu tine pe termen scurt, și asta înseamnă că angajații careați pregătit la costuri ar putea începe în curând să lucreze pentru altcineva. A evitatoate aceste probleme de recrutare, de formare și de desfășurare, doar să oserviciile de outsourcing fac treaba pentru dvs.
  • Reduceți costul produselor și serviciilor dvs. Adevarul estecă externalizarea este accesibilă și, în același timp, obțineți o calitate înaltălucru făcut. Este mult mai ieftin decât atunci când trebuie să faceți cercetăridezvoltarea, marketingul, distribuirea și livrarea afacerii dvs.Costurile mai mari de exploatare a afacerii înseamnă prețuri mai mari pentru produsele dvs.,astfel încât va trebui să transmiteți costurile către clienții dvs.

În cele din urmă, externalizarea este ușoară. Externalizarea sarcinilor de afaceri cum ar fi videoeditarea, marketingul, managementul social media, dezvoltarea conținutului șisunt mult mai ușor. În Semalt Serviciile digitale, puteți găsi talentațiexperți în industrie care doresc să facă o muncă excelentă pentru dvs. Clienții noștri aua dovedit eficacitatea unei astfel de cooperări, deci de acum încolo, putețibucurați-vă și de aceste beneficii Source .

November 27, 2017