Back to Question Center
0

Semalt: Patru motive pentru care companiile de servicii IT ar trebui să aibă un blog

1 answers:

Există multe companii de servicii IT care se bucură de succes în lumea afacerilor,dar din anumite motive, doar o mână are un blog pe site-urile lor. Multe dintre ITcompaniile de servicii aderă la tehnicile tradiționale de vânzare sau le consideră prea dificileși consumatoare de timp pentru a rula un blog. Cu toate acestea, acele companii care conduc o companieblog-ul va cuceri în cele din urmă recompensele de a face acest lucru. Julia Vashneva, succesul cliențilorManagerul serviciilor Semalt Digital Services explică ce avantaje pe care un blog le aduce companiilor de servicii IT .

Evidențierea caracterului unic al serviciilor

Marketingul conținutului este o parte importantă a dezvoltării afacerilor în întreaga lume.Multe companii merg pe cale digitală și mobilă, astfel încât marketingul conținutului a devenitnecesare generării și diferențierii de plumb. În același timp, diferențiereapoate fi oarecum o problemă pentru multe companii de servicii IT, deoarece acestea se ocupă deaceleași întreprinderi în fiecare zi. Când creați un blog, creați ceva unic,ceva care te face să iesi din mulțime. Folosind-o, vă puteți arăta personalitatea,etica muncii, caracterul companiei dvs. etc., care va ajuta clienții potențiali să-ți aleagă compania, printre altele.

Multe companii de servicii IT tind să se amestece unele în altele, deoarece folosesc aceeași terminologie.Deci, cum pot să fie siguri că afacerea dvs. este mai bună decât o altă companie? Si cumun client potențial poate vedea că echipa dvs. este suficient de competentă pentru a obține muncaTerminat? Numeroase companii de servicii IT se bazează, în general, pe apeluri din gură sau gheațăservicii, dar un blog dezvoltat gândit poate deschide un mod complet diferit,metode complexe de a câștiga noi clienți.

Afișarea experienței și abilităților

Pagina "Despre noi" de pe orice site web al unei companii este extrem de importantă atunci când atrageclienti noi. Dacă afirmați că managerul sau conducătorul dvs. are atât de mulți aniexperiență, la fel ca orice altă companie, evident, va părea blandă.Cu ajutorul blogului, dimpotrivă, vă puteți demonstra experiențași abilități de management, astfel încât apelurile către potențialii clienți. Este relativușor de făcut, dar astfel de postări de pe blog reflectă esența a tot ceea ce doriți să promovați.

Promovarea afacerii dvs.

Blogul va deveni o platformă excelentă pentru aducerea comunității serviciilor IT împreună.Imediat ce scrieți pe blogul companiei dvs., inițiați o discuție, careeste deschis atât pentru profesioniștii din industrie, cât și pentru clienți. Feedback-ul primitvă va ajuta să vă promovați serviciile diferitelor persoane. Dacă ai dreptulconținut pe blogul dvs., va pune compania dvs. pe hartă.

Producerea de legături noi

Studiile recente arată că firmele B2B care rulează un blog vor produce până la 67% mai multconduce decât companiile care nu o au, iar companiile B2C au această cotăîn 88% în consecință. Când creați strategia dvs. de marketing inbound,blogul dvs. ar trebui să fie întotdeauna o parte vitală a acestuia. De fapt, folosind motorul de căutareTehnicile de optimizare (SEO) în postările de blog ajută companiile să aibă mai bineclasamente. Fără o cantitate bună de conținut legat de câmp, nu va fi posibilpentru a realiza. Când vă ajustați blogul în scopuri SEO, veți avea mai multe șanseatrage atenția potențialilor clienți.

Lansarea și rularea unui blog necesită eforturi consistente ale unei persoane pregătitepentru munca grea, cercetare și are pasiunea pentru subiect. Cu toate acestea, serviciile ITcompaniile trebuie să fie conștiente de efectul potențial pe care îl poate avea asupra afacerii.Clienții Semalt Agenția digitală au dovedit cu succes că rentabilitatea investiției în conducerea unui blog merită să fie considerată Source .

November 27, 2017