Back to Question Center
0

Semalt prezintă 7 strategii SEO pentru furnizorii de îngrijire medicală

1 answers:

Optimizarea motorului de căutare (SEO) asigură că site-ul dvs. poate fi găsit cândo persoană face o interogare în motorul de căutare. De exemplu, dacă un utilizator web caută un podiatrist în localitatea Boston și acolosunt mulți podiatri în zonă, evident, doriți ca practica dvs. să apară ca prima opțiune în rezultatele căutării - nautilus starter kit.

Managerul de succes al clienților din Semalt ,Jason Adler oferă șapte trucuri și strategii SEO care pot fi implementate pentru a conferi organizației dvs. un avantaj concurențial în sectorul sănătății și al sănătățiivă ajută să obțineți un rang înalt în rezultatele căutării.

1. Selectați cuvintele cheie corecte

Faceți o listă completă a cuvintelor pe care, credeți că le-ar scrie persoane fiziceatunci când caută centru de îngrijire medicală și servicii. După compilarea listei de cuvinte de căutare, evaluați eficacitatea acestora utilizândPlanificatorul de cuvinte cheie Google. Testul va arăta care fraze au un trafic semnificativ de căutare pe lună, dar cu o concurență minimăde la alte site-uri.

2. Delineați-vă datele Meta: meta descripții și titluri

Cuvinte cheie integrate cu intervenția dvs. de SEO ar trebui să fie prezente în metadatea fiecărei pagini și a întregului conținut principal al site-ului dvs. Metadatele au meta-tag-uri HTML localizate între capul de închidere și capul deschisetichete pe cipul HTML al unui fișier. Meta date ajută motorul de căutare să identifice ce este o pagină în timp ce etichetele de titlu sunt perceputeca titlu al paginii.

3..Creați conținut de plagiat-free

Creați un conținut unic pentru site-ul dvs., în numele centrului dvs. medical, pentru a vă asiguracă iese în evidență și vă oferă o margine concurențială online. Informarea publicului prin utilizarea de marketing de calitate a conținutului face posibilpentru a indica expertiza și valoarea dvs. și, în cele din urmă, obțineți rang în motorul de căutare.

4. Asigurați-vă că aveți o hartă a site-ului pe site-ul dvs.

Crearea unei hărți simplificate a site-ului este adesea un truc subevaluat de integrare a dvs.site-ul cu motoarele de căutare. Harta oferă o perspectivă asupra Yahoo, Bing și chiar Google asupra modului în care site-ul dvs. este configurat și conectat.

5. Au verticale de căutare variate

Majoritatea experților din domeniul sănătății nu au șansa de a se poziționa mai bine folosind prezentări,videoclipuri, imagini și alte forme interactive. Completați site-ul dvs. cu conținut optimizat relevant și beneficiați de utilizarea diferitelor formularede căutare verticală.

6. Publicitatea în căutarea locală

Peste jumătate din căutări sunt executate prin utilizarea dispozitivelor mobile. Un localcăutarea este o cheie verticală pentru o organizație de îngrijire medicală, deoarece pacienții trebuie să viziteze locația fizică a acestor centre înaintea lorsă utilizeze serviciile lor.

7. Utilizați site-urile sociale pentru a îmbunătăți clasarea

Mass-media sociale conduce traficul spre site-ul dvs. și facilitează în ambele sensuriinteracțiunile dintre o persoană obișnuită și o organizație. Site-urile sociale afectează SEO în legătură cu problemaconstruirea și implicarea în conținut.

Încă îndoieli importanța SEO în profesia dvs.? În prezent, peste 55%dintre adulții din America, smartphone-uri proprii, ceea ce indică cât de important este să se înregistreze la un nivel ridicat în rezultatele căutării pe care potențialii pacienți le-ar puteaîn căutarea de la dispozitivele lor, precum și de la PC-uri desktop. Implementând practicile menționate mai sus, veți crește onlineprezența practicii dvs. și a ajunge la noi clienți.

November 27, 2017