Back to Question Center
0

Semalt sfaturi pentru a rula un blog cu succes

1 answers:

Pentru orice platformă de comerț electronic, menținerea unei comunicări constante cu clientul dvs.este un element cheie în practica de lucru. Blogurile stabilesc un contact puternic cu clienții dvs. Astfel, adăugarea unui blog pe site-ul nostru este una dintre cele mai multeeficiente tehnici locale SEO.

Expertul din Semalt Servicii digitale, Frank Abagnale explică aspectele importante ale utilizării unui blog ca instrument de extindere a comunicării cu clienții - free download flash logo creator.

Ce trebuie să știți

Pentru orice site de internet, adăugarea unui blog înseamnă doar o platformă în care unulpot distribui postări, precum și conținut nou relevant. În cele mai multe sisteme automatizate de gestionare a conținutului, există, de obicei, o secțiune "blog" pe aceasta.Pentru ceilalți dezvoltatori, codarea unui blog poate fi o sarcină ușoară, grație numeroaselor șabloane gratuite și a drop-down-urilor CSS. Diferența este înun sistem de gestionare a conținutului pe care îl folosiți pentru un blog. Pentru majoritatea oamenilor, adăugarea unui blog va implica direct un clic al unui buton.Ideile convenționale de blogging pentru nișa dvs. pot include:

  • Sfaturi practice
  • Un mărturie a experienței
  • Articol de știri referitor la site-ul dvs.
  • Serviciu special, departament sau funcție

Nu vă deranjează prea multe despre problemele tehnice pe blogul dvs.

S-ar putea să aveți tot felul de întrebări atunci când includeți un blog pe un site web. Pentrude exemplu, s-ar putea întreba ROI-ul, costul întreținerii, conținutul mesajului, modul de adăugare a blogului la un site web, angajarea de freelancer și dezvoltatoriși caracteristicile de automatizare ale unui blog. Acestea sunt considerente importante, dar acestea nu ar trebui să vă ia mult timp.

Ideea de a face un blog nu implică o mulțime de tehnici în stadiul inițial.Scopul oricărui blog este de a crea o modalitate bună și eficientă de a comunica cu clienții. Blogul este un vehicul pentru a face această comunicarenu se întâmplă, ci tehnicitatea de a crea un site bun..

Includeți promoții

Puteți plasa promoții pe un blog. De exemplu, să spunem ziua femeii și tuau un site de moda online. Pe blog, puteți include o ofertă, cum ar fi un freebie. De exemplu, puteți spune: "Adu-ți doamna cu tine,și veți obține o cultură gratuită pe gratis. "Există multe alte metode pe care le puteți utiliza pentru a comunica clienților dvs. cu privire la promoție, de exemplu:

  • 1. Publicați-o într-un post pe blog. Puteți utiliza un post blog pentru a explica aspecte diferitedin povestea ta. Acest post va fi publicat într-un permalink.
  • 2. Distribuiți adresa URL pe social media. Utilizați medii sociale pentru canalele locale pentru a vă publicapost. Puteți utiliza anunțuri direcționate care indică orașul dvs. Site-urile media sociale, cum ar fi LinkedIn și Twitter, pot fi un loc bun pentru a începedeclanșarea partajării.
  • 3. Trimite un email. Amintește abonaților dvs. despre promoție. Nu uitați să furnizațilegătura cu postul, precum și un rezumat al conținutului său .
  • 4. Creați o campanie Google AdWords. Puteți utiliza cuvinte cheie care vizează o anumită persoanălucru în localitatea dvs. Optimizați conținutul și va circula traficul.

Concluzie

Oricine poate începe blogurile oricând. Întreprinderile bine stabilite au creat multiplebloguri care se ocupă de aspecte diferite în nișă. Multe site-uri web pot beneficia de utilizarea unui blog chiar și într-un mod autopilot. Un blog poatefi o modalitate buna de a pastra comunicarea constanta cu clientii dumneavoastra. Include caracteristici diferite, cum ar fi comentariile și forumurile, care formeazăbaza unei relații bune cu clienții.

November 27, 2017