Back to Question Center
0

Semalt Shares "Essentials Google" Essentials Fiecare campion SEO trebuie să știe

1 answers:

Multe companii au birouri fizice și site-uri de comerț electronic. Încurajarea cliențilorpentru a achiziționa prin magazinul fizic este important în îmbunătățirea veniturilor din vânzări. De asemenea, folosiți procesul de optimizare pentru motoarele de căutare (SEO)creșterea traficului clienților crește valorile vânzărilor. Google a introdus o aplicație cu funcții care îmbunătățește gestionarea afaceriiinformații despre locație - bridal hats nz news. Aplicația poate fi accesată utilizând un simplu proces de căutare Google .

Frank Abagnale, managerul de succes al clienților companiei Semalt Serviciile digitale oferă descrierea aplicației pentru a beneficia pe deplin de funcțiile sale.

Caracteristici ale aplicației Compania mea pe Google:

  • Utilizatorul poate gestiona mai multe locații de afaceri utilizând un tablou de bord.
  • Proprietarul afacerii poate schimba numele, adresa și orele de funcționare ale afacerii.
  • Utilizatorul poate analiza și răspunde la recenziile clienților prin intermediul aplicației.
  • Actualizarea fotografiilor și a postărilor este ușoară prin intermediul platformei Google+.
  • Caracteristica de analiză la nivel înalt îmbunătățește vizibilitatea online și implicarea clienților.

Aplicația Google My Business, reproiectată, are caracteristici suplimentare care sunt atractiveproprietarului companiei. Aceste capacități suplimentare includ:

  • Monitorizați modul în care este prezentată afacerea în Google+, în Google Maps și în căutarea Google.
  • Examinați analizele de performanță generate de Google +.
  • Accesați feedback detaliat prin recenziile clienților și informații despre locație
  • Gestionați locațiile în orice moment.
  • Indicați zonele de locație și adresa poștală pentru întreprinderile care au operațiuni restrânse.

Aplicația Android este disponibilă pe Google Play. De asemenea, aplicația iOS poate fi descărcatăde la App Store-ul Apple. Este gratuit să descărcați sau să actualizați aplicația Compania mea pe Google. Noua aplicație Google My Business este combinată cu SEOcuvintele cheie, aplicația YouTube și aplicația Google Analytics, pentru a integra datele sau informațiile necesare pentru a identifica noile informații despre locație.

Înțelegerea Compania mea pe Google

Secțiunea Prezentare generală a companiei mele pe Google indică caracteristicile importante ale aplicației.Pagina de ajutor a Companiei mele pe Google oferă informații utile despre utilizarea aplicației. Nu există costuri implicate când utilizați aplicația. Este necesar doartimpul și efortul de actualizare a datelor de către utilizator. Proprietarul afacerii cu mai multe locații ar trebui să acorde prioritate locațiilor de top bazate pe monetarevaloare sau avantaje strategice. Locațiile pot fi încărcate individual sau în bloc utilizând o foaie de calcul, dacă sunt mai mult de 10. Afacereaproprietarul ar trebui să dezvolte un cont de afaceri dacă locațiile sunt gestionate de mai multe persoane.

Optimizarea căutării locale

Căutarea locală implică procesul de SEO. Este mai detaliat decât Google de bază,Bing, și căutări on-line Yahoo. Căutarea locală generează rezultate utilizând sistemele de cartografiere; de exemplu, Google Maps, Apple Maps, Foursquare,Pagini Aurii și Consilier de călătorie. SEO îmbunătățește vizibilitatea afacerii și traficul online al clienților. Aceasta implică distribuirea de date importante cătresute de site-uri online. Îmbunătățirea procesului de căutare locală necesită o platformă software avansată, cum ar fi Google My Business. Este principalulmotor de căutare online la nivel global. Platforma top a hărții a aplicației este esențială pentru îmbunătățirea căutării locale pentru locațiile companiei.

Concluzie

Aplicația Compania mea pe Google este utilă în îmbunătățirea vizibilității online a unei companii.Traficul clienților va fi întotdeauna ridicat pe site-urile de afaceri care au o prezență online uriașă. Obiectivul principal al oricarui proprietar al afacerii estepentru a genera valori ridicate ale vânzărilor de la clienții care vizitează site-urile online.

November 27, 2017