Back to Question Center
0

Semalt Shares Un ghid pentru blocarea și eliminarea spamului Google Analytics

1 answers:

Spam-ul Google Analytics nu este o problemă nouă, dar cel mai recent a devenit mult mai periculos decât oricând. Aici, expertul principal de la Semalt , Lisa Mitchell, va explica câteva modalități de blocare și eliminare a spamului Google Analytics. De asemenea, veți obține o idee despre modul în care acestea afectează site-urile dvs.

Primul lucru pe care ar trebui să știți este că spam-ul de analiză vine sub diferite forme: spam-ul ghost și bot spam. Ambele forme influențează în mare măsură Google Analytics. Prin urmare, modul de abordare a acestora trebuie să fie diferit, iar accentul trebuie să se concentreze pe modul de eliminare a acestora de către întreg .

Ce este Bot Spam?

Traficul bot sau spam-ul bot sunt mai frecvente și mai periculoase decât v-ați aștepta vreodată. În ultimele luni, a infectat mai mult de două miliarde de site-uri datorită traficului de calitate scăzută. Nu toți boții sunt periculoși sau răi, totuși. Google, Bing și alte motoare de căutare mari depind de boturile de căutare atunci când este vorba de accesarea cu crawlere și de indexarea conținutului de pe site-uri web. Crawlerele comerciale, cum ar fi SEMrush, Pinterest, fetchers de feed, cum ar fi FeedBurner, Twitter, precum și de monitorizare bot-uri, cum ar fi WordPress, Uptime Robot, sunt toate bune pentru a merge cu. Dar ar trebui să faceți tot posibilul pentru a scăpa de boot-urile de spam care tind să vă distrugă în mare măsură.

Există diferite moduri de a bloca și elimina boti și spam. Unele dintre ele au fost discutate mai jos.

Caracteristica automată de filtrare a botului / păianjenului

Această caracteristică a fost introdusă de Google cu câteva luni în urmă. Vă permite să verificați și să blocați traficul provenit de la adrese IP necunoscute. Puteți să scăpați cu ușurință de păianjeni și roboți cu acest tip. Puteți crea filtre pe listele IAB / ABC International Spiders & Bots. Filtrele auto sunt cea mai puternică apărare împotriva spam-ului bot, deoarece site-urile au beneficiat deja de mai multe site-uri. Este ușor de implementat și vă oferă rezultate excelente.

Blocarea Bots folosind .htaccess

O altă modalitate este de a bloca roboții folosind fișierele .htaccess. Această caracteristică de filtrare automată vă ajută să eliminați boții care vizitează Google Analytics. Împiedică sosirea roboților, dar nu poate fi o soluție permanentă pentru site-ul dvs. Web. Dacă aveți vreo confuzie sau întrebări cu privire la soluțiile oferite aici, puteți lua legătura cu noi prin secțiunea de comentarii de mai jos Source .

November 29, 2017