Back to Question Center
0

Semalt Studiu: Ce beneficii Experții de marketing digital dau companiei dvs. de comerț electronic

1 answers:

Orice agenție de marketing bună ar trebui să fie în măsură să vă ajute afacerea dvs. de comerț electronic să creascărapid în timp ce atenuați stresul pe care îl aveți. Este firesc ca toți proprietarii de afaceri să dorească să își dezvolte companiile, să genereze mai multvânzări și să ajungă la poziții de lider într-o anumită nișă de marketing.

După cum este evident, aveți uneori nevoie de ajutor. Închirierea unui marketing digitalagenția ar trebui să fie un loc bun pentru a începe - web based query builder mysql date. Jason Adler, managerul de succes al clientului Semalt explică cele 8 beneficii pe care le-ați primi dacă ați angajat experți digitali.

Publicitate

Agenția tipică de marketing este abilitatea de a crea, cumpăra și canalizatrafic spre locul unde este nevoie. De ce sunt bune? Ei bine, din cauza acestor patru motive:

  • Experiența. Având o vastă experiență de lucru cu diferite companii,agenția dvs. de marketing ar fi văzut zeci de campanii de succes.
  • Organizare. Veți primi un raport detaliat privind suma cheltuită pentru proiect
  • Eficiența timpului. Economisiți-vă un timp prețios, permițându-i să se ocupeaspectul de marketing al afacerii, în timp ce sortați orice altceva.
  • economic. Deoarece ar fi cumpărat o mulțime de publicitate înainteangajamentul dvs., ele (agențiile) pot obține rate mai bune.

Marketing de conținut

La fel cum sugerează și numele, marketingul de conținut se învârte în jurul creării de imagini grafice, videoși articole distribuite apoi cu scopul de a atrage, angajarea și convertirea surferilor în clienți. În lumea de astăzi undeconținutul promoțional este utilizat în scopul de a inunda cumpărătorii, marketingul de conținut creează valoare. Este rolul marketinguluiagenție pentru a crea conținut proaspăt, interesant și atractiv pentru dvs.

Marketing electronic

Această tehnică de marketing nu este niciodată utilizată pe deplin de întreprinderiserviciile unei agenții de marketing la dispoziția dumneavoastră vă pot fi garantate rezultate bune. Doar creați o listă a ceea ce trebuie făcut și a dvs.agenția o va gestiona pentru dvs.

Gestiunea mijloacelor de comunicare socială

Este destul de obișnuit pentru companii să ruleze pagini de social media - o pagină pe Facebook, aCanalul YouTube, contul Google+ sau Twitter. Actualizarea acestor pagini în mod regulat este o durere de cap, cu care se poate depășiajutorul unei agenții de marketing.

Proiectare si dezvoltare de website

Antreprenorii se angajează în afaceri din mai multe motive. Unii fac asta doar pentru căei pot și alții o fac pentru orice alt motiv nobil. Din păcate, nu toată lumea este calificată să creeze propriul site webo perspectivă bună pentru prezența online (design web). Dacă sunteți un începător, atunci o agenție ar trebui să vă ajute.

Fotografie și videografie

Videografia și fotografia sunt vitale atunci când vine vorba de vânzarea de articole online.Gândiți-vă la un scenariu în care un utilizator nu are nici o idee despre cum arată un produs - o imagine sau un film ar trebui să vină la îndemână.Acest lucru va fi realizat perfect de o agenție de marketing bună.

Optimizarea ratei de conversie (CRO)

Există sute de agenții de marketing care oferă CRO. Aceasta (CRO)se bazează atât pe testarea, cât și pe colectarea datelor pentru a restructura conținutul web care este transformat în potențiali clienți. CRO este de natură tehnică, așa cănecesită expertiză profesională.

În timp ce afacerea crește, sunteți obligați să vă confruntați cu mai multe provocări. Pentrude exemplu, pe măsură ce generați mai multe vânzări, obțineți mai multe responsabilități pentru clienți. Cu o linie de produse mai largă, veți obține mai mult inventarține evidența. Aruncă-te în numeroasele opțiuni de publicitate ,Actualizări SEO, instrumente de marketing social media și veți obține o imagine mai largă.

November 27, 2017