Back to Question Center
0

Semaltul disipează 8 mituri SEO mobile

1 answers:

SEO este o parte importantă a optimizării site-urilor web. Cu tot mai mulți oameni făcândcăutările pe telefoanele lor smartphone, webul mobil a explodat. SEO pentru telefoanele mobile a devenit, de asemenea, un subiect fierbinte, dar din păcate cea mai mare parte ainformațiile pe care le puteți găsi despre SEO-ul mobil sunt false.

Ross Barber, expertul din Semalt Serviciile Digitale, afișează topul celor 8 mituri SEO.

Mitul 1: Ceea ce caută oamenii pe PC și pe mobil este același

Adevăr: Oamenii sunt în mișcare, așa că nu au luxul de a citi rapoarte extinse,postări lungi pe blog și rezultate de cercetare pe dispozitivele mobile - kangertek unitank. De obicei, ei caută răspunsuri rapide. Acest lucru distinge automatceea ce oamenii caută pe fiecare dispozitiv. Cea mai bună modalitate de a verifica ce caută oamenii pe dispozitivele mobile este utilizarea GoogleAdWords. Veți fi capabili să obțineți un aspect inteligent în raportul mobil al cuvintelor cheie introduse de persoane.

Mitul 2: Căutările pe mobil și căutările pe PC arată aceleași rezultate

Adevăr: Motoarele de căutare lucrează din greu pentru a ușura oamenii să găsească ceau nevoie atunci când au nevoie de ea. Acest lucru înseamnă că site-urile care nu sunt prietenoase cu dispozitivele mobile nu se încadrează în rezultate. Site-ul dvs. Web ar putea fi optimizatpentru PC, dar poate fi slab pentru căutările mobile. Astfel, rezultatele căutărilor pe PC și căutările mobile sunt complet diferite. Studiul Googleafirmă acest punct. În cadrul studiului, gigantul motorului de căutare a descoperit că a existat o diferență de 86% în modul în care au fost afișate rezultateleîn funcție de interfețe diferite.

Mitul 3: Oamenii vor înceta în curând să caute pe telefoanele lordeoarece vor începe să caute pe dispozitivele lor portabile

Adevăr: În timp ce dispozitivele care suportă uzura au luat piața prin furtună, ele nu sunt la fel de sofisticateîn încercările lor de a face căutări rezonabile. Epoca tehnologiei de căutare pentru purtare este doar începutul. Siri și Google Goggles aua încercat să facă revoluția, dar chiar Siri deține doar o miză de 3% pe piață, arătând că oamenii nu s-au îmbrățișat completideea înlocuirii dispozitivului mobil caută căutarea pe dispozitive care pot fi purtate.

Mitul 4: SEO-ul mobil nu este nici măcar un lucru!

Adevăr: Mulți oameni ar dori să creadă că SEO-ul mobil este doar un termen care esteaccidental aruncat în jurul valorii. Este adevărat că mulți oameni nu înțeleg prea mult și există foarte puțini experți în jur. Există mulți oameni caregândiți-vă greșit despre SEO-ul mobil, dar asta nu înseamnă că este un concept inexistent care trebuie ignorat complet.

Mitul 5: SEO este SEO, și totul este același

Adevăr: Nu, nu, nu. SEO nu este la fel. SEO local, SEO pentru mobil și SEO pentrusite-urile care sunt optimizate pentru utilizarea pe desktop și laptop nu sunt la fel. Cu cât înțelegeți mai repede acest lucru și corectați-l pentru site-ul dvs.,clasamentele mai bune și conversiile pe care le veți primi.

Mitul 6: Doar configurați SEO pentru telefoanele mobile și voila - Mobile SEO!

Adevăr: Ne-am dorit ca acest lucru să fie simplu, dar nu este. Nu puteți adapta SEO pentru site - uri web șimodificați-l pentru a se potrivi cu telefoanele mobile. Abordarea pentru SEO mobil este complet diferită de optimizarea site-urilor web. Pentru că sunt mai multevariații ale dispozitivelor mobile acolo, SEO mobil trebuie să fie mai specific și mai precis decât site-ul SEO. Învățarea despre SEO-ul mobil vanevoie de timp și de răbdare, dar când sa făcut bine, vă va aduce rezultate bune.

Mitul 7: Construiește un site optimizat și apoi adaptează-l pentru telefoane mobile

Adevăr: Optimizarea site-ului dvs. pentru a putea fi utilizată pe toate interfețele poate părea fantasticidee. Cu toate acestea, trebuie să luați în considerare faptul că este posibil ca oamenii să nu poată găsi încă de pe site-ul dvs. ceea ce au nevoie. De fapt, până la 60% dinoamenii nu găsesc mereu ceea ce au nevoie în căutările mobile. Acest lucru se întâmplă deoarece funcționalitatea mobilă este precisă și trebuie să fiedezvoltat ca o entitate separată și nu concentrat pe strategia SEO a unui site web. De exemplu, BMW și Amazon au cheltuit mii de dolarilucrand din greu pentru a se asigura ca site-urile lor sunt mobile si ca SEO-ul mobil a fost aplicat corect.

Mitul 8: Este greu să obțineți link-uri atunci când utilizați SEO pentru mobil

Adevăr: Nimic nu poate fi mai departe de adevăr decât de asta! De fapt, un site reputatproprietarii doresc să obțină link-uri de pe site-urile care au bune practici SEO. Deci, spuneți-i bine să obțineți linkuri de la Google, Mashable și altelesite-uri autoritare.

Sperăm că v-am ajutat să eliminați câteva mituri mobile SEO și să aruncați o luminăpe adevărata chestiune a lucrurilor.

November 27, 2017