Back to Question Center
0

Semmalt Content Marketing Sfaturi utile pentru fiecare afacere

1 answers:

Internetul este supraîncărcat cu antreprenori, comercianți, bloggeri, agenți de publicitate șitoate acestea concurează pentru atenția dumneavoastră. De îndată ce cantitatea de conținuteste în continuă creștere, există un procent foarte mare de materiale de calitate scăzută care aparin fiecare zi. Există o tendință de a elibera conținut de calitate scăzută pentru a "hype" în sus și pentru a obțineobservat. Cu toate acestea, pentru orice afacere, care vizează o creștere pe termen lung,este important să se prezinte conținut de înaltă calitate. Trebuie să comercializați conținutul la fel de mult ca produsul în sine. Julia Vashneva, liderulexpert Semalt Services Digital, explică ce ar trebui să facă tactica de marketing de conținutsă fie angajat de fiecare companie pentru a reuși.

Câștiga încredere

Începe cu crearea de conținut de înaltă calitate. Dacă lucrați online, apoi marketingul de conținutar trebui să fie inima afacerii dvs. Nu contează ce nișă de piață te afli,ce vinzi și care este prețul tău. Modul în care vă prezentați voidefiniți imaginea afacerii dvs., reputația mărcii dvs. și loialitatea publicului. Ca onlineantreprenor, trebuie să furnizați publicului dvs. informații relevante și provocatoare.

În loc de a pune clienții dvs. sub presiunea constantă a publicității convingătoare,încercați să educați oamenii, ajutându-i să ia decizii conștiente. Faceți-le să se simtăcumpărători inteligenți, cu grijă și investitori, și vei câștiga cu siguranță vânzările.Continuați să creați în mod consecvent conținut fiabil și informativ. Astfel veți câștiga credibilitateîn nișele de piață alese. Când sunteți o sursă de încredere de produse și informații,recomandările dvs. rezonează în creșterea profitului.

Fii atent

Comunicarea cu publicul este esențială pentru construirea unei afaceri pe termen lung. Conținutul dvs.reprezintă vocea dvs., care este instrumentul principal pentru orice antreprenor, blogger sau marketer.Când aveți ceva important de spus, ar trebui să o faceți cu siguranță. Decide cu privire lacel mai eficient canal de traducere a ideilor dvs.

Poate fi spus în 140 de caractere sau mai puțin? Încercați să tweeting-l.post? Puneți-l pe site-ul dvs., blogul altcuiva, creați un buletin informativ pentru publicul dvs. sautrimiteți-o la o revistă pentru publicare. Există zeci de moduri de distribuire a conținutului dvs.Gândește-te cu cine vorbești. Este publicul prietenos YouTube? Sau, poate,buletinul informativ se va potrivi mai bine? Amintiți-vă, este vorba despre modul cel mai eficient de a comunicacu potențialii clienți sau cu cititorii dvs.

Construiți relația esențială

Dacă ați participat vreodată la un curs de vorbire publică, de prezentare sau de marketing de conținut,atunci ați auzit deja acest lucru. Cu toate acestea, nu se poate spune destul. Cunoaște-ți publicul.Ceea ce poate fi mai important pentru afacerea dvs. decât relația cu care ați construitadepții dvs.? Cunoașteți-le. Știți cine sunt, ce vor și cenevoile sunt. Comunicați cu ei în fiecare zi pentru a vă menține relația înfloritoare.

Lucrul pe fondul conținutului și creșterea valorii acestuia pentru cititor. Trebuie săasigurați-vă că conținutul pe care îl partajați este în cele din urmă util. Puneți-vă înpantofii clienților dvs. Doriți să pierdeți timpul când citiți ceva neesențial?Ei bine, nimeni nu va place asta. Dar odată ce aduceți idei semnificative și interesanteinformații pentru publicul dvs., acestea vă vor răsplăti cu recunostință.

Angajați publicul

Eliberați mintea și uitați-vă de îngerul diferit la conținutul dvs. Fiind creativ șigândirea din cutie creează o interacțiune mai puternică cu publicul. În plus,lăsați-i să te cunoască. Pune-ți numele, fotografia și mini-bio-ul acolo împreună cuconținutul dvs. Deschideți ușa și lăsați oamenii să intre. Când oamenii se conectează cu dvs. ca apersoana este mai probabil să asculte ceea ce spui.

Desigur, toate aceste practici devin o parte a strategiei dvs. de marketing de conținut ca și timpmerge. Trebuie să urmați aceste idei în mod consecvent pentru a deveni un lider în industria dvs.Toți clienții Semalt știu că calitatea conținutului este o investiție pe termen lungcare vă oferă mari recompense. Vocea ta devine produsul tău lider Source .

November 27, 2017