Back to Question Center
0

Semnal Expert dezvăluie 13 tehnici simple Fiecare minte de afaceri de succes explorează

1 answers:

Pentru unii oameni, succesul poate părea ca ridicareaun sac de nisip, dar pentru câțiva, este doar o rutină. Cum este posibil?

Etapa inițială este de a ucide frica, care vine din sentimentul de eșec, prin a cerecontinuu și planificând în mod corespunzător. Managerul principal de succes al clienților companiei Semalt ,Igor Gamanenko susține că anii experienței sunt de neprețuit așa cum au eia contribuit la realizarea multor proiecte. Iată cele treisprezece sfaturi despre cesă facă pentru a reuși în afaceri, că experții împărtășesc pe baza experiențeia practicii productive de lucru în Semalt .

conceptualize

Ar trebui să aveți o imagine de ansamblu a ceea ce doriți să obțineți de la ideepână la implementarea și monitorizarea finală. În același timp, aceastaeste important să înțelegeți numărul de persoane pe care doriți să le angajațitehnologia pe care intenționați să o folosiți, vehiculul care permite transportarea ambeloroameni și tehnologie. Definiți clienții țintă, autoritatea de reglementareși prețul de referință care va garanta un profit sau cel puțin sustineinițiativa de ceva timp, până când veți trece dincolo și mai departe .

Planul

După ce ați terminat cu cartografierea ideilor, o planificare detaliată a tuturoraspectele distincte ale ideii tale se fac. Din cele mai importantela cel mai mic, toate implicațiile costurilor ar trebui să fie în mod egal detaliate.Esența acestui proces riguros este de a estima mai bine cetimpul vă va duce să vă atingeți obiectivul vagexprimată în timpul conceptualizării .

Elicit Informații

Desigur, ar trebui să fiți familiarizați cu un anumit tipinformații, dar acest lucru nu este suficient pentru a vă garanta succesul.Astfel, nevoia unei cercetări aprofundate este inevitabilă ca uniieste posibil ca faptele să nu vă fie deschise de la început sau lucrurile aua devenit diferit și trebuie să o cunoașteți..Din nou, în funcție deinformațiile de care aveți nevoie, ar trebui să provoace obținerea de informațiisă fie făcut în mod corespunzător. În cele din urmă, informațiile corecte suntfoarte important, astfel încât să nu pierdeți resursele pe o cale greșită.

Verificați informațiile

Efectuați un studiu cu privire la informațiile pe care le-ați primit, validați-leautenticitatea și alinierea la obiectivul conceptualizatam afirmat mai devreme. În timpul verificării, consistența estefoarte important, de îndată ce provoacă în mare măsură acest lucrufiabilitatea informațiilor obținute.

Găsiți alternative

Când ați venit cu toate informațiile,va dura ceva timp să te uiți în jur și să vezi dacăexistă încă câteva modalități puternic mai bunesă obțină aceleași rezultate sau mai bune. Tu ce faciconsidera? Considerați clienții vizați sauclienții, nu costul, timpul sau resursele.După ce ați clarificat ce este cel mai importantpentru satisfacția clienților, atunci ar trebui să luați în considerarefactorul de cost, timp și resurse șialegeți cele mai bune opțiuni pentru inițiativa dvs.

Elaborarea planului final

Prin analiza alternativelor disponibile,acum puteți avea o poziție îndrăzneață cu privire la ce strategiede angajare, ceea ce va acorda prioritate părților interesate,interese. Una dintre alternativele tale trebuie să steaîn ceea ce privește satisfacția clienților și timpul necesar. nu faceuitați că aveți libertatea de a angaja mai multe persoanestrategii în momente diferite, în funcție decircumstanțele predominante. Cel mai importantlucrurile pe care trebuie să le realizăm sunt cu siguranță rezultate durabile .

Alegeți sursa fondurilor

Cazul dvs. de afaceri este în mare parte instrumentalachiziționarea fondurilor necesare. Este o expresie clară a rațiunii inițiativei șimotivul pentru adoptarea unei strategii particulare împotriva tuturor cotelor. Ar trebui să fie în timp utilși sofisticate, simple și clare de îndoieli și, orice formă de ambiguitate. Foarte important,ar trebui să utilizați surse care nu vor avea un impact negativ asupra afacerii dvs., de exemplu,o rată ridicată a dobânzii, obligații legale lungi și complicate, condiții stricte pentrucauțiuni. Față întotdeauna într-un cost parametric al capitalului care va reprezenta totuldin riscuri și se încadrează în limitele fluxului de venituri preconizat .

Actualizați-vă planul

Nu este prea mult timp și resursepentru a minimiza evenimentele care vor duce la o pierdere. Deci, ia ceva timp și revede tot ce ai făcutpentru ultimele zile, săptămâni și chiar luni. Nu lăsați-o să se strecoare în ani, dar dacă o face, faceți-osă nu renunți sau să renunți la amânare..Poate că ar putea fi ceva punctat șitrecere pentru a fi făcut. Când le găsiți, nu pierdeți timp, faceți nevoia și întâlniți cu pasul următor .

Implementați-vă planul

Este timpul să-l rulam și să ne jucămpuțin câte puțin, pentru că niciodată nu știți ce se află în așteptare. Cu toate că zicala "planificarea vă salvează de două orila fel de mult timp în timpul punerii în aplicare "este adevărat, dar nu a subliniat niciodată nevoia de o grabă, deci ia-l lentși ferm. Acest lucru vă va permite să vă reglați rapid dacă există circumstanțe neprevăzuteceea ce înseamnă că, în final, varianța dintre strategia planificată și strategia implementatăva fi foarte îngust și controlat .

Monitorizarea planului

Nici o afacere de succes nu merge fărămonitorizare și control. Acesta este semnul distinctiv al durabilității și asigurării calității. Esența luimonitorizarea este de a lua pașii corecți cât mai curând posibil, din cauza faptului că mai departe ajunge de laplan, cu atât este mai dificil să se gestioneze și cu atât mai scumpă este afacerea. Restantemanagementul presupune un nivel ridicat de prioritizare; întrebarea este: a cărui interes va fi datprioritate față de alta? Și următorul lucru care vine în minte este conflictul .

Luați măsuri corective

Necesitatea de a asigura imaginea și reputațiaa afacerii, precum și a altor factori, cum ar fi costurile, satisfacția și solicitările de maximizare a resurseloracțiunile corective necesare. Aprobările pentru reparații, abateri și reparații de defecte vor trebui să fieefectuate în termene limită care nu vor afecta negativ întreaga durată a activității .

Să cunoască oamenii dvs. de afaceri

Angajați în mass-media sociale, din cuvântși orice alt mecanism de publicitate pentru a vă promova afacerea. Astfel veți crește vânzările și veți crește veniturile în timpcosturile vor scădea treptat, iar profitul va crește pe termen lung .

Nu opriți monitorizarea

În cele din urmă, nu opriți monitorizarea pentru călumea afacerilor este una foarte dinamică în care schimbările sunt inevitabile. Fii proactiv, continuă să înveți și păstreziaplicând cunoștințe și abilități. Creșterea și expansiunea vor veni în mod natural, iar conceptul de spontaneitate vă va menține pe linia de plutire Source .

November 27, 2017