Back to Question Center
0

Semnal Expertise: Câte nume de domenii aveți nevoie?

1 answers:

Proprietarii de afaceri încearcă în mod constant să inoveze strategii pentru a rămâne înainteaconcurența și protejarea brandurilor. Odată ce e-commerce câștigă impuls, întreprinderile se bazează acum pe aceste strategii mai mult ca niciodată. O anumită tendințăcare este în prezent larg răspândită pe piață este faptul că proprietarii de site-uri web cumpără toate versiunile de nume de domeniu pentru brandurile lor - fleece stoff gnstig.

Dar câte nume de domenii aveți nevoie pentru a vă optimiza vizibilitatea și pentru a vă proteja marca? Expertul principal al Semalt Serviciile digitale, Max Bell oferă un răspuns prompt la această întrebare.

Deținerea mai multor nume de domenii poate servi drept un activ sau o datorie. Ținând mai multenume de domenii ca un activ vă permite să protejați nume de domenii similare de utilizarea concurenților dvs. În contextul SEO, vă permite de asemenea să posedațitoate cuvintele cheie optimizate pentru semințe. Deși aceste beneficii vă pot oferi o marjă online, pot apărea datorii la.

Redirecționarea domeniilor

Deoarece toate domeniile dvs. vor fi puse în uz, motoarele de căutare le pot arăta ca unîncercați să Spam, rezultând astfel sancțiuni rigide, inclusiv o clasare nefavorabilă. În acest caz, experții SEO recomandă consolidarea tuturor afacerilornume de domenii și site-uri asociate într-un singur site puternic. Aceasta utilizează apoi puterea fiecărui nume de domeniu pentru a forma un nume de domeniu puternic care estesuficient de puternic pentru a se poziționa foarte bine pe toate motoarele de căutare legitime, fără a afecta clasamentul anterior. Consolidarea necesită doar stabilirea300 redirecționări permanente din domenii sursă către domeniul principal, o sarcină ușor de realizat de un specialist SEO autentic sau de administrator web.

Link-uri de calitate scăzută

Toate numele de domenii înregistrate obțin legături de calitate scăzută din când în cândredirecționate, acestea transmit cu calități scăzute similare, rezultând un indice mai mic al motoarelor de căutare. Pentru a face față acestei situații, puteți folosi Majestic sauConsola de căutare Google pentru a examina și a elimina legăturile de calitate scăzută înainte de a redirecționa. Un fișier text este încărcat cu numele legăturilor de calitate scăzutăîncărcat în motorul de căutare pentru a elimina această problemă.

Implicarea costurilor

În general, cu atât mai multe nume de domeniu dețineți mai multe cheltuieli pe care le veți aveaimplică sub formă de redevențe anual reînnoibile. Un nume de domeniu unic costă între 10-35 dolari pentru a rula anual, fără factoring în costurile de întreținere.Înmulțiți acest număr cu numărul de nume de domenii și vă veți uita la o cifră costisitoare.

Protecția mărcii prin domenii multiple

Experții SEO consideră că protecția mărcii poate fi realizată fără a fi necesară cumpărareanume de domenii multiple. Rețineți că proprietatea asupra domeniului respectă reguli stricte și bine definite. De exemplu, dacă dețineți o marcă comercială pentru un anumit produsnumele domeniului, puteți contesta și recupera domeniul dvs. în cazul în care o altă parte înregistrează un alt domeniu care include marca dvs. comercială. Sunto mulțime de avocați de nume de domeniu și experți acolo cu cunoștințe despre politica uniformă de soluționare a disputelor cu privire la numele de domeniu. Cu toate acestea, acest proces poatefi frustrant și consumatoare de timp.

Ia-ți timp cu practici SEO și branding. După cum sa discutat mai sus, deținerea mai multornume de domenii pot fi benefice pe termen scurt, dar costisitoare pe termen lung. Cel mai bun mod de a evita greșelile este să consultați cu cei experimentați specialiști în SEO .

November 27, 2017