Back to Question Center
0

SEO & Marketing digital - Insight Masterat de la Semalt

1 answers:

Imaginați-vă că aveți un magazin fără nici o formă de semnalizare pe el. În cel mai bun caz, oameni curioși ar putea scădea pentru a verifica produsele sau pentru a solicita produse care nu au legătură cu ceea ce vinzi. Dar dacă ai avea un magazin cu a nume propriu și imagini ale produselor pe care le vindeți? Acest lucru ar determina clienții potențiali să se conecteze, să pună întrebări despreproduse și chiar să cumpere unele dintre produse. Aceste perspective sunt de natură să răspândească cuvântul despre magazinul și produsele dvs. altor persoanecare se traduce in trafic mai mare, precum si vanzari - peru day tours. Primul exemplu este similar unui site care nu este optimizat în timp ce al doilea exemplu se referă la un site bine optimizat.

Expertul principal al Semalt Serviciile digitale, Andrew Dyhan, descrie în detaliu strategia de a combina procesele de SEO și de marketing digital.

Ce este SEO?

Optimizarea motorului de căutare (SEO) este procesul de a face un site ușor de identificat,ușor de clasificat și de accesare cu crawlere. La nivelul cel mai de bază, optimizarea ajută consumatorii să vă găsească afacerea în mijlocul a mii de persoane milioane de alte întreprinderi și face parte integrantă din orice strategie de marketing digital.

SEO are ca scop să conducă utilizatorii la afacerea dvs. prin intermediul platformelor online. Pentru a realiza acest lucru,site-ul dvs. trebuie să aibă un rang înalt în pagina de rezultate a motorului de căutare (SERP). Pentru a face acest lucru mai ușor de înțeles, iată un exemplu perfect:

În fiecare lună există peste 14 miliarde de căutări online. Acum, imaginați-vă ce se va întâmpla dacă o fracțiune din cele 14 miliarde de căutări își caută afacerea. Pentru a obține traficul relevant direcționat către site - ul dvs.,compania trebuie să aibă un rang înalt în SERP, să plătească pe clic activități și marketing social media.

Pentru ca orice afacere să prospere, trebuie să facă publicitate. Și pentru orice afacere online,SEO este echivalentul publicității gratuite. Optimizarea site-ului dvs. facilitează clasarea pe prima pagină a SERP.

Deoarece există o convingere comună că oamenii scanează și revizuiesc primele 2 pagini ale SERP,clasarea pe prima pagină oferă companiei dvs. o șansă de a fi găsit de către persoanele care caută informații înainte de a cumpăra produse.

Cum funcționează SEO?

crawlerele motorului de căutare utilizează text pentru a determina conținutul paginiia activităților care aduc rezultate de căutare, inclusiv accesarea cu crawlere, scanare și indexare, precum și evaluarea pertinenței și recuperării.Elementele despre care se știe că contribuie la un scor de calitate includ:

  • Meta etichete
  • Accesibilitate și utilizare
  • Conținutul paginii
  • Adresele URL și numele site-urilor Web
  • Designul paginii
  • Caracteristicile legăturii

Pentru a înțelege cum funcționează acest ciclu, este important să intri în detaliu modul în care funcționează SEO:

1. Crawling:

Motoarele de căutare au un software cunoscut sub numele de păianjen sau crawler care se târășteconținut într-o pagină web. În mod normal, nu este posibil ca un păianjen să observe dacă o pagină nouă a fost adăugată sau o versiune veche a fost actualizată zilnic. Ca urmare, unii păianjeni nu pot vizita o pagină Web timp de o lună sau două. În plus, crawlerele nu pot accesa cu crawlere parolele protejatepagini, filme Flash, imagini și Javascript. Deci, dacă aveți o mare parte din acestea în site-ul dvs., este recomandabil să rulați un simulator de cuvinte cheiepentru a vedea dacă acestea sunt accesate cu crawlere de software-ul.

2. Indexarea:

Odată ce păianjenul se termină cu crawlere, paginile sunt stocate sau indexate într-un o bază de date uriașă în care informațiile relevante sunt extrase ori de câte ori un utilizator introduce un anumit cuvânt cheie în motoarele de căutare.

3. Cauta dupa:

Ori de câte ori este inițiată o căutare, motorul de căutare procesează cererea și o compară cu conținutul indexat. Pentru a furniza date exacte, motorul de căutare trebuie să măsoare relevanța tuturor paginilor și să se potrivească cu date indexate și cu cuvântul cheie introdus în SERP.

4. Algoritm:

Acesta este un instrument de diagnosticare destinat să treacă prin cuvinte cheie catalogate și URL-uri cu fraze relevante. Evaluează răspunsurile probabile și revine paginile cu fraza sau cuvântul introdus în timpul căutărilor. Practic, există 3 algoritmi: algoritmi pe site, în afara site-ului și pe întreg site-ul.

Fiecare tip de algoritm privește diferitele zone ale unei pagini web, inclusivlink-uri, etichete meta, densitatea cuvintelor cheie și etichetele de titlu. Întrucât motoarele de căutare își păstrează adaptarea algoritmilor, trebuie să țineți cont de acesteaschimbările pentru a menține clasamentele înalte.

5. Recuperare:

Rezultatul final al procesului este afișat în rezultatele căutării.

Legătura dintre SEO și marketingul digital

Majoritatea oamenilor cred că nu există nicio diferență între SEO și marketingul digital,pentru a clarifica acest lucru, este important să le examinăm mai profund. SEO are drept scop aducerea rezultatelor organice. Pe de altă parte, digital marketingul vizează existența online holistică a unei afaceri care merge dincolo de optimizarea motorului de căutare. Pentru a ajuta o afacere onlineprosperă, ar trebui să adoptați o abordare credibilă de marketing digital și să puneți în practică o strategie SEO eficientă.

SEO-marketing digital integrat

Unii experți în marketing se referă la SEO cuprinzător ca digital integrat marketing. Din ce în ce mai mult, SEO evoluează într-un aspect critic al marketingului digital eficient. Pentru a înțelege acest lucru, trebuie să apreciați cât de mult SEO sa schimbat de-a lungul anilor. Tehnicile care au fost eficace în anii '90 sau 2011 sunt acum învechite, ceea ce necesită metode noi.Astăzi, există mai mulți factori care sunt folosiți pentru a influența SEO, inclusiv medii sociale și legături reputate, spre deosebire de trecut.

Crearea unei strategii SEO eficiente

Pentru a avea un sistem de SEO excelent, trebuie să puneți în practică un SEO eficient strategie. O strategie bună include:

1. Piața țintă:

SEO eficiente nu este doar pentru a conduce trafic pe site-ul dvs., ar trebui să vă ajute pentru a regla demografia clienților și condițiile geografice pentru a vă asigura că atingeți perspectivele interesate de produsele dvs.

2. Abordarea prietenoasă a mobilității:

Google solicită ca site-urile web să se încadreze în dispozitivele mobile și să ofere drepturi egalesatisfacerea utilizatorilor pe aceste dispozitive la fel ca oamenii care folosesc calculatoare.

3. Mai multe opțiuni în motoarele de căutare:

Pentru eficacitate, site-ul dvs. ar trebui să funcționeze nu numai într-un singur motor de căutare ci și în alte motoare de căutare.

4. Cuvintele cheie corespund rentabilității investiției:

Concentrați-vă atenția asupra identificării și utilizării cuvintelor cheie relevante pe care oamenii le folosesc utilizați pentru a căuta informații pentru a garanta rentabilitatea investiției.

5. Conținut de calitate și site web clar:

site-ul dvs. ar trebui să fie prietenos cu utilizatorii, clar pentru a naviga și ar trebui să aibă conținut de calitate.

În cele din urmă, în lumea schimbării algoritmilor, trebuie să știți întotdeauna acest lucru SEO este un proces nesfârșit. Pentru a vă ajuta să vă dezvoltați în mijlocul tuturor acestor schimbări, gândiți-vă la publicul țintă, puneți-vă la punct solid strategii de optimizare și gândiți-vă la utilizarea site-ului dvs.

November 27, 2017