Back to Question Center
0

Sfaturi de la Semalt pentru desfășurarea campaniilor de marketing prin e-mail de succes

1 answers:

Marketingul prin e-mail este o strategie SEO importantă pentru că vă menține conectatcu publicul. Este încă una dintre cele mai importante strategii de marketing prin e-mail, deoarece este cea mai eficientă pentru obținereacea mai bună rentabilitate a investiției (ROI). Nu vă așteptați la marketingul prin e-mail pentru a vă rezolva toate problemele - macchina per la cioccolata calda. Ar trebui să analizați comportamentul clienților șibazați-vă strategia pe această analiză pentru a vă face să funcționeze pentru dvs.

Expertul din Semalt Servicii digitale, Ross Barber oferă sfaturi despre cum să transforme marketingul de e-mail într-o strategie eficientă.

Personalizați-vă e-mailurile

În loc să trimiteți aceleași e-mailuri tuturor celor din lista dvs., utilizați datelepe care le-ați primit din segmentul listei dvs. de e-mail. Acest lucru va face publicul să se simtă unic.

Harta drumului clientului pentru a schimba canalul de vânzări

Puteți utiliza datele pe care le obțineți din călătoria clientului pentru a le înțelegecomportamentul său și conținutul pe care îl urmează. Adăugați informații demografice în călătoria clientului și veți înțelegeclientul dvs. mai bine să aibă o canal de vânzări personalizat.

Optimizați și retestați campaniile dvs. de e-mail

Puteți face acest lucru de la furnizorul dvs. de listă de corespondență și de a folosi statisticile pentru a reglacampaniile viitoare. Testarea eficientă și continuă va menține strategiile dvs. actualizate și puternice.

Spune-i publicului un spațiu

Este tentant să repeți o campanie după o alergare de succes, dar adevăruleste, nu veți obține aceleași rezultate. Nu completați mesajele primite ale clienților dvs. cu e-mailurile promoționale de zi cu zi, este bine să le oferiți o pauză.

Utilizați feedback-ul pe care îl obțineți de la publicul dvs. pentru a veni cuun program pe care îl vei respecta. Dacă ați informat publicul că va primi un e-mail pe săptămână, nu trimiteți mai multe. Introduceun formular în e-mailul de întâmpinare, pentru a afla cât de des trebuie să fie contactat publicul dvs.

Nu se bazează prea mult pe automatizare

Automatizarea e-mail-urilor este o parte importantă a SEO-ului deoarece scapă de eapentru a dezvolta o campanie de marketing prin e-mail, dar nu trebuie să vă bazați pe ea. Pe scurt, nu te lăsa să te înlocuiască.

Rezolvați problema de oprire

Știați că peste jumătate din mesajele primite de la o persoană obișnuită sunt luatee-mailuri promoționale? Unele dintre aceste e-mailuri sunt de calitate scăzută și acest lucru a mărit numărul de feedback de renunțare. Faceți o pauzăpentru a preveni acest lucru. Puteți permite audienței dvs. să aleagă cât de des primesc e-mailurile. Acest lucru este mai bine decât oferindu-le opțiuneasă rămână sau să plece.

Înțelegerea semnificației mobilei

Optimizați mesajele dvs. de poștă electronică pentru telefonul mobil, pentru că partea leului de internettraficul provine de la dispozitivele mobile. Optimizarea e-mail-urilor pentru dispozitivele mobile este ușoară, pentru că mulți furnizori de e-mailuri vor face acest lucru pentru dvs.automat. E-mailurile dvs. trebuie optimizate pentru a se adapta dimensiunilor diferite ale ecranului.

Este un fapt pe care publicul dvs. nu vrea să îl contactezetu. Campania dvs. de marketing prin e-mail trebuie făcută într-un mod care să le ofere ceva de mare valoare. Aceste sfaturi vă vor ajutapentru a vă îmbunătăți abonații și pentru a le menține mult timp.

November 27, 2017