Back to Question Center
0

Sfaturi de marketing digital de la Semalt pentru a crește veniturile din hotel

1 answers:

Industria hotelieră atrage clienți cu gust și preferințe diferite.Mulți comercianți din industrie se confruntă cu decizii dificile, încercând să analizeze cele mai recente cuvinte de tip buzz sau trend, cum ar fi "marketingul de conținut" sau "datele mari".Ea determină hotelierii să se angajeze în strategii sofisticate și să gândească din ce în ce mai mult la bugetul de marketing, în timp ce încă utilizează un mecanic automat pentru a răspundeapeluri telefonice - пуфик + для туалетного столика. Este greșit și hotelierii ar trebui să se întoarcă la elementele de bază concentrându-se asupra a ceea ce este un oaspete semnificativ.

Mergi la esențele de marketing digital, cu condițiade Andrew Dyhan, Managerul de succes al clienților companiei Semalt .

Îmbunătățiți experiența rezervării clienților.

Cel mai important aspect al vânzării unei camere de hotel este experiența rezervării oaspeților.Potrivit statistic Brain, 58% din rezervarea de hotel se intampla online. Este un număr copleșitor. Site-ul web al unui site web al hotelului este importantaspect al rezervării online. În mod surprinzător, paginile de pornire ale site-urilor web ale multor hoteluri sunt greu de navigat și îi determină pe invitați să lucreze foarte greurezerva o camera. Oamenii nu ar trebui să facă clic pe "facilități" sau "cazare" și să aștepte orele înainte ca pagina să se poată încărca. În plus, apagina de pornire eficientă a hotelului ar trebui să aibă secțiuni în care un vizitator poate naviga și găsi informații esențiale înainte de a rezerva serviciile. Vizitatoriar dori să vadă camerele, evaluările, mărturiile și caseta de rezervare. Implementarea unei strategii eficiente de SEO poate contribui la îmbunătățirea acestei experiențe.

Aflați adevărul despre SEO în industria ospitalității.

Hoteluri sunt printre primii utilizatori ai activităților de SEO din 2004. În acel moment,un site al hotelului ar putea plasa cuvinte cheie numai în etichetele care nu sunt vizibile pe pagina principală, iar motoarele de căutare, cum ar fi Google, ar indexa câteva cuvinte-cheieluni mai tarziu. Cu toate acestea, totul a evoluat acum, iar indicii de algoritmi Google reflectă pe un site în câteva zile. În plus, Google utilizeazăRankBrain, o inteligență artificială pentru a stabili cu o precizie incredibilă de predicție. Aceasta implică faptul că întreprinderile au un control mai redusclasamentul de căutare. SEO este mult mai puțin de lucru, iar hotelierii pot schimba acum bugetul SEO pentru alte abordări de marketing digital, cum ar fi media socială.

Realizați legătura dintre mediile sociale și ospitalitatea.

În acest sens, majoritatea hotelierilor au fost prinși din cauza vitezei rapide de cătrecare social media cum ar fi Snapchat și Facebook continuă să crească. Este înțelept pentru hotelieri să înțeleagă cele mai bune medii sociale de utilizat în digitalmarketing. Poate că ar trebui să contribuie și la îmbunătățirea experienței SEO. De asemenea, experții arată că hotelierii trebuie să investească în crearea de videoclipurideoarece 67% dintre clienți vizionează călătorii legate de călătorii înainte de a face o cameră. Videoclipurile oferă de asemenea călătorilor un sentiment mai bun de autenticitate.

Îmbrățișează Instagram și Facebook.

Este imposibil să fii pe fiecare platformă social media, dar hotelierar trebui să fie pe aceste două. Clienții noi se bazează pe aceste platforme pentru a determina dacă un hotel individual este în continuare activ în furnizarea de servicii.

Creșterea numărului de adepți.

Majoritatea hotelierilor nu cunosc contele lor. Având câteva sute de fani nu poatepromovarea marketingului digital în industria ospitalității.

Alocați resurse dedicate social media.

Mass-media socială este o platformă care cere investitorilor să investească prin angajarea de specialiști.Ei ar trebui să aibă un sentiment de stil, branding și umor, pe lângă fotografia și abilitățile de design.

November 27, 2017