Back to Question Center
0

Sfaturi Semalt pe construirea unei liste de e-mail și de a începe cu marketing online

1 answers:

Având o listă de e-mail vă permite să începeți să câștigați bani. Toateeste nevoie de un e-mail care recomanda un produs nou pe care îl promovați, și ați putea avea unsalariu enorm, dar numai dacă ați reușit să construiți o listă mare. Semalt Expert Servicii digitale,Michael Brown împărtășește sfaturi utile despre cum să începeți cu marketingul online.

Imaginați-vă că aveți o informație despre noulprodus, pe care îl considerați valoros și util. Un simplu e-mail trimis pe lista a 10.000 de persoane cu unrata de conversație de 5% ar avea ca rezultat 500 de vânzări. Presupunând că câștigați comision de 10 USD pe vânzare,care este o estimare foarte conservatoare, acest lucru te va câștiga 5000 de dolari într-o singură zi, pentru mai puțin deo oră de lucru. Încă nu știți despre construirea unei liste de e-mailuri

Firește, o listă de 10.000 de e-mailuri are o dimensiune medielistă, care va dura câteva luni pentru a construi, deci trebuie să începeți să lucrați la ea astăzi, nu mâine.mai repede începeți să vă construiți lista, cu atât mai repede veți putea să vă așezați înapoi, să trimiteți un e-mail despre un nouprodus și câștiga mai mult în acea oră decât ați face de obicei într-o lună.

Beneficiile unei liste de e-mail

  • Eficacitatea costurilor de marketing direct
  • Abilitatea de a analiza clicurileși alte statistici vitale care vă ajută să vă optimizați strategia de e-mail
  • Construirea autorităților și încrederea prin oferirea valorii în timp
  • Conversii mai mari datoratepentru a construi comunicări în curs cu lista de e-mail

Una dintre cele mai importante părți ale construirii unui e-mailvă păstrați abonații. Este foarte comun pentru cititorii savvy să se aboneze pentru "gratuit"și apoi să vă eliminați din lista de e-mailuri ulterior. Trebuie să le puteți oferi valoareîn mod constant pe tot parcursul schimbului de e-mailuri, în caz contrar, spuneți la revedere muncii voastre și profiturilor viitoare ..

Campanii eficiente de marketing prin e-mail sunt toateabordarea corectă. Gândiți-vă la toate e-mailurile pe care le primiți zilnic și de ce unii vă capturăatenția și altele au fost șterse. Există o știință pentru a obține interesul și încrederea abonaților prin intermediul unui serviciue-mail simplu. Aceasta este diferența dintre "spamul" pe care îl primiți și e-mailurile pe care faceți clic pentru a afla mai multe despre el .

Puncte cheie de reținut când vă construiți lista

  • Creați încredere prin furnizarea de expertiză și valoare în nișa țintă
  • Își declanșează emoțiilecreând povesti pe care cititorii le găsesc fascinante
  • Spune-ți povestea cu o logică reală, cum ar fimărturie pentru a le face mai interesați

Este esențial să vorbiți direct abonaților.Știi de ce s-au înscris, așa că vorbește cu ei într-un mod care îi va atrage atenția. Nimănui nu îi place un e-mailcare vorbește despre puncte neimportante, așa că ajungeți la punctul dvs. rapid și direct. Atunci spune-le o poveste pe care o ause poate referi la. Acest lucru va face ca emoțiile să ajungă la suprafață, exact ceea ce căutați.

Cel mai bun mod de a construi o listă de e-mailuri este să utilizați aun răspuns reputabil auto. Puteți să configurați e-mailuri automate care să se întindă săptămâni în viitor și, odată ce acest lucru sa făcut,nu trebuie să faci nimic. Există multe opțiuni, dar Aweber pare să fie cel mai apreciat. Acoloeste motivul pentru a găsi o alternativă gratuită sau mai ieftină, dar problema cu aceasta este că e-mailurile dvs. pot fi limitatela unul pe săptămână sau se vor termina în caseta de spam a abonatului dvs.

Linii de subiect pentru e-mail ar trebui să fie irezistibilși obțineți mai bine curiozitatea fiecăruia. Povestirea este esențială pentru a-ți capta mintea și pentru a le obține pe tema tade gândire. Aflați mai multe despre copywriting vă va ajuta să produceți e-mailuri valoroase care vă vor citi abonații și doriți.

Amintiți-vă să construiți încredere cu lista dvs. de e-mail înainteîncepeți să vă poziționați produsele și doriți vânzări. Autoritatea vine de la încredere și asta vă permite să faceți vânzări în viitor.

Asigurați-vă că îi spuneți cititorului ce să facă. Aceastas-ar putea suna contradictoriu, dar studiile au dovedit că a spune unei persoane să facă ceva primeste un răspuns mai bun decâtcerându-le să facă ceva. "Înscrieți-vă acum pentru coachingul de la 1 la 1" ar fi mai eficient decât "V-ați dori să vă înscrieți pentru coaching 1 la 1?" .

Sperăm că acest articol vă va ajuta să învățațiceva sau două despre construirea unei liste de e-mailuri. Cel mai important lucru pe care trebuie să-l cunoașteți este că nu puteți aștepta să începeți. Este deimportanța vitală pentru a începe imediat această sarcină. Dacă aveți vreo ezitare, consultați Semalt Servicii digitaleașa că vom face lucrurile clar pentru dvs Source .

November 27, 2017