Back to Question Center
0

Top 10 sfaturi despre cum să obțineți mai multe vizite la site-ul Web - Semalt Sfat

1 answers:

Unul dintre modalitățile prin care asociațiile online poate avea succes este de a conduce cât mai mult trafic către site-ul posibil. Aceste zece sfaturi stipulate de Max Bell, Managerul de Succes al Clienților Semalt , ar trebui să mărească traficul și site-ul dvs.

# 1. Trimiteți site-ul web la primele trei motoare de căutare s. Acestea sunt Google, Bing și Yahoo (acum alimentate de Bing de la Microsoft). În acest fel, oamenii vor găsi informațiile companiei atunci când efectuează căutările.

# 2. Creați videoclipuri de calitate și trimiteți-le pe site-urile de partajare video. Asigurați-vă că includeți adresa dvs. URL la începutul și la sfârșitul videoclipului, precum și în zona de descriere. Videoclipurile informative îi fac mai multe persoane să viziteze site-ul.

# 3. Distribuiți adresa URL a site-ului pe Facebook. Persoanele care vizualizează linkul vor dori să facă clic pe el și să vadă ce implică acesta. Cel mai bun lucru pe Facebook este că, odată ce au făcut acest lucru, prietenii lor vor vedea și această acțiune și vor să facă și clic pe ea. Continuați să actualizați conținutul site-ului prin partajarea de articole și pagini noi pentru a menține un flux regulat de trafic pe site . Crearea paginilor de afaceri pe Facebook este, de asemenea, gratuită.

# 4. Asigurați-vă întotdeauna că conținutul creat este de calitate și apoi îl trimiteți directoarelor de articole populare. În caseta bio a autorului, introduceți adresa site-ului, astfel încât utilizatorii să îl poată vizita dacă îi plac conținutul furnizat. De asemenea, ar trebui să fie legată de serviciul oferit..

# 5. Distribuiți URL-ul site-ului web cu persoanele dvs. de contact pe Twitter. În prezent, Twitter se situează pe primul loc ca cel mai utilizat site de micro-blogging. În ea, oamenii pot trimite mesaje sub formă de tweets către adepții lor. Are un potențial mare dacă este folosit în mod corespunzător. Există, de asemenea, opțiunea de a instala funcții ale butoanelor sociale, în care utilizatorii pot partaja direct conținutul cu alte site-uri precum Facebook și așa mai departe.

# 6. Veniți cu imagini creative și postați-le pe site-ul dvs. Utilizatorii care găsesc imagini relatabile le vor împărtăși pe site-uri precum Pinterest. Este prudent ca imaginile să fie partajate pe o astfel de platformă, deoarece este site-ul social media de top pentru partajarea imaginilor. Funcționează similar cu Facebook și Twitter și, datorită accesului larg, servește drept o bună sursă de trafic pe site-ul web, în ​​timp ce oamenii care vizualizează imaginea vor dori să o împărtășească cu prietenii lor.

# 7. Trimiteți site-ul web la indexarea paginilor galbene și a directoarelor locale. Căutați listele care sunt populare la locul de operare sau țară. Dacă oamenii efectuează o interogare care să corespundă cu ceea ce oferă site-ul web, există o mare probabilitate ca acesta să se întoarcă ca parte a rezultatelor.

# 8. Asigurați-vă că site-ul apare în secțiunea de anunțuri de top clasificate. În aceste site-uri, tot proprietarul trebuie să facă este să posteze anunțul lor, cu o descriere detaliată, fără a uita să includă URL-ul. Atunci când potențialii clienți vizitează aceste site-uri populare de anunțuri, aceștia vor avea ocazia să navigheze anunțul și, dacă descrierea se angajează suficient, aceștia vor vizita site-ul.

# 9. Utilizați programele pay per click (PPC). Este o opțiune plătită care trimite trafic cu o asigurare de conversie. Ce se întâmplă este că site-ul apare ca o listă sponsorizată de una dintre motoarele de căutare și primește rezultate atunci când utilizatorii caută cuvinte cheie de vârf.

# 10. Utilizați SEO. Tehnica ajută afacerea să se situeze înaltă pe pagina rezultatelor motoarelor de căutare. Site-urile bune vor avea acces la adresele URL ale publicului. Înainte de a implementa SEO, asigurați-vă că respectați regulile motorului de căutare Source .

November 29, 2017