Back to Question Center
0

Trucuri privind modul de blocare a spamului de trimitere din Google Analytics - Semalt Sfat

1 answers:

De câțiva ani, spam-ul referitor la site-ul web a reprezentat o problemă semnificativă. Resursele de referire la spam vă pot face să credeți că au existat atât de multe vizite în contul dvs. Google Analytics din cauza unui vârf al traficului de referință și a rapoartelor supraevaluate.

Spamul de trimitere, cum ar fi darodar, butoanele pentru site și butoanele simple de partajare, se numără printre cele 10 instrumente de optimizare ale motorului de căutare care au pus în pericol funcționarea site-urilor de comerț electronic. Google Analytics este unul dintre instrumentele esențiale care ajută companiile și proprietarii afacerilor de comerț electronic să analizeze și să urmărească calea urmată de vizitatorii lor.

Aici sunt cateva trucuri descrise de Max Bell, Managerul de Succes al Clientului Semalt , care va va ajuta sa blocati spam-ul de referinta de la afectarea performantei site-ului dvs.

Utilizând fișierul .htaccess

Blocarea traficului de referință spam este tratată eficient printr-un .htaccess. Fișierul de configurare este folosit pentru a rula serverul. Metoda previne supraîncărcarea site-ului dvs. și, de asemenea, blochează domeniile spam spațiale de pe site-ul dvs. Blocarea trimiterii de spam prin .htaccess este atât de eficientă, deoarece fișierul poate fi instruit să blocheze vizitele spam prin domenii sau adrese IP.

Un număr bun de profesioniști de marketing și de proprietari de site-uri web preferă utilizarea .htaccess pentru a bloca spam-ul de recomandări care afectează performanța afacerilor lor online. Acest acces hipertext nu doar blochează eliminarea spam-urilor de referință și a paianjenilor site-urilor Web din GA-ul dvs., ci și previne domeniul rău intenționat de pe serverele acestora.

Se recomandă introducerea tipului corect de comenzi atunci când se exclud și se blochează spamul de referință, pentru a evita pierderea informațiilor necesare despre site-ul dvs. Știați că spațierea dublă a unui caracter atunci când executați o comandă de comandă Afacerea B2B: Înainte de a bloca spam-ul referral folosind un prompt de comandă, luați în considerare consultanța unui dezvoltator de site-uri sau descărcați un plugin WordPress.

Au apărut câteva întrebări care caută clarificarea diferenței dintre roboți și fișierul .htaccess. Potrivit designerilor site-urilor , fișierul roboți funcționează în a ajuta boturile motoarelor de căutare și păianjenilor să direcționeze traficul către un site web, în ​​timp ce .htaccess ajută comercianții online să creeze mesaje de comandă pentru a bloca spamul referral, traficul fals .

Prelevarea de filtre GA pe spam-ul referral

Când este vorba despre blocarea spam-ului de referință în contul Google Analytics, filtrele Google Analytics sunt foarte recomandate. Filtrele GA permit comercianților online și dezvoltatorilor web să analizeze datele și rapoartele din Google Analytics. În calitate de marketer, puteți utiliza GA pentru a exclude traficul intern generat de locul dvs. de lucru, spam-ul de referință bloc și excludeți de pe site-ul dvs. un număr de adrese IP și de domenii rău intenționate.

Puteți utiliza filtrele Google Analytics pentru a exclude domeniile rău intenționate și darodar de pe site-ul dvs. Aici sunt cateva trucuri pentru a merge despre ea.

  • Începeți contul GA și conectați-vă.
  • Faceți clic pe pictograma "Setări admin" și selectați "Toate filtrele"
  • .
  • Creați un filtru nou și generați un nou nume pe care îl puteți aminti cu ușurință
  • .
  • Faceți clic pe pictograma "Tipuri de filtre" și selectați tipul "Filtru predefinit"
  • .
  • Faceți clic și atingeți pictogramele "Excludeți", "adrese IP" și "egale" în casetele furnizate în contul Google Analytics.
  • Completați adresele IP care vor fi excluse și dați clic pe "Salvați"
  • .

Atunci când excludeți adresele IP și spam-ul de trimitere din contul dvs. Google Analytics, este recomandat să rețineți că filtrele nu funcționează pe rapoartele anterioare. Pentru a obține rezultate durabile și eficiente, luați în considerare blocarea domeniilor spam cu ajutorul atât a fișierului Google Analytics, cât și a fișierului .htaccess. Nu așteptați ca domeniile spam să vă supraîncarce serverul. Instalați Google Analytics pe site-ul dvs. Web și blocați spam-ul de referință, webspiders, traficul bot și traficul intern Source .

November 29, 2017