Back to Question Center
0

White Hat și negru Hat SEO explicat prin Semalt Expert

1 answers:

Există numeroase tehnici care pot fi utilizate pentru a îmbunătăți clasarea unui site pe paginile cu rezultate ale motorului de căutare. Alegerea tehnicii determină dacă tipul de optimizare a motorului de căutare este White Hat SEO sau Black Hat SEO . Ambele tipuri vă vor da rezultate, dar este mai probabil să atrageți penalități din motoarele de căutare decât celelalte. Este crucial ca proprietarii de site-uri web să înțeleagă aceste două tipuri de SEO, astfel încât atunci când aleg pe oricare dintre ele, sunt conștienți de ce să se aștepte și de riscul pe care îl iau.

Frank Abagnale, managerul de succes al clienților Semalt Services Digital, explică aici diferența dintre aceste două tehnici SEO - audemars replica.

White Hat SEO folosește tehnici care vizează publicul uman, spre deosebire de motoarele de căutare. Acestea sunt concepute pentru a genera trafic organic pe site și calitatea (a site-ului și a conținutului) este de o mare importanță. Aceste tehnici și strategii sunt preferate pentru îmbunătățirea pe termen lung a clasamentului site-ului și a afacerii .

Tehnicile White Hat SEO includ securizarea legăturilor de intrare de înaltă calitate, crearea de conținut original și atractiv, utilizarea corectă a cuvintelor cheie și organizarea excelentă a site-ului. Campaniile cu implicare mare sunt folosite pentru a genera trafic pentru site, dar rezultatele sunt de lungă durată..

Black Hat SEO implică utilizarea tehnicilor care vizează să profite de punctele slabe ale algoritmilor motoarelor de căutare pentru a obține o clasare mai bună în căutarea. Tehnicile nu se concentrează pe audiența umană și rupe adesea regulile motorului de căutare. Black Hat SEO este considerată neetică de motoarele de căutare. Prin urmare, utilizarea acestor tehnici pune site-ul la risc de penalizare de către aceste motoare, iar pedeapsa poate fi la fel de feroce ca și cum ar fi interzisă de la un motor de căutare. Acest tip de SEO este folosit în mod obișnuit de către persoanele fizice care doresc să obțină o revenire rapidă pe site, în loc să crească site-ul treptat și în mod constant.

Unele tehnici SEO de pălărie neagră includ umplutura de cuvinte cheie, automatizarea conținutului, cloaking, pagini de intrare și link-uri invizibile sau text

În practică, profesioniștii SEO lucrează într-o zonă gri, unde tehnicile folosite nu sunt nici explicit SEO pălărie sau pălărie negru SEO. Acest lucru a dus la nașterea unui alt tip de SEO numit SEO pălărie grey. Dacă este folosit bine de un profesionist cu experiență, poate fi eficient. Tehnicile utilizate includ achiziționarea de domenii vechi, duplicarea conținutului, cloaking, cumpărarea de linkuri și automatizarea social media. Grey SEO pălăria poate obține un anumit trafic la început, dar acest lucru durează rar, deoarece site-ul este în cele din urmă prins.

Problema SEO pălăria gri este destul de controversată, deoarece este legală dar etică dubioasă. Unii oameni susțin că SEO Gray nu există deoarece este doar SEO pălărie negru într-o formă mai puțin evidentă. Grey SEO pălărie poate veni cu preturi accesibile, dar tehnicile folosite sunt discutabile. De obicei, furnizorii de servicii SEO folosesc aceste tehnici pentru a atinge obiectivul (clasarea site-ului mai mare), dar cu un cost mai mic și cu mai puțin timp.

Care este prioritatea dvs.: clasamente de căutare rapidă și ieftină, dar imprevizibile sau o creștere lentă, dar reală, pe termen lung a site-ului și a afacerii? Este riscul folosirii tehnicilor de pălărie negre? Acestea sunt câteva dintre întrebările pe care un proprietar de site trebuie să le pună înainte de a se stabili pe o tehnică sau un tip de SEO. Un furnizor de servicii de încredere SEO vă va ajuta să răspundeți la aceste întrebări. Cu cunoștințe despre tipurile de SEO, puteți lua decizii în cunoștință de cauză cu privire la site-ul dvs. și la afaceri, pentru a evita greșelile costisitoare.

November 29, 2017